ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (09/10): Αναπροσαρμογές - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (09/10): Αναπροσαρμογές - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (09/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα ο Δίας αρχίζει την ανάδρομή του πορείας στο ζώδιο των Διδύμων. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά μετά τη 1μμ στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε σε ότι έχει την προοπτική να αναπτυχθεί ακόμη και αν θα χρειαστεί να μπείτε σε μια διαδικασία αναπροσαρμογών και αλλαγών (κυρίως της στρατηγικής) που πρέπει να ακολουθηθεί.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να είναι βοηθητική γιαυτό μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα πράγματα να νιώθετε πως δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα θέλατε ή να νιώθετε μια σχετική πίεση αλλά σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, είτε έχετε τη διάθεση είτε όχι καλό θα είναι να γνωρίζετε πως μπορείτε να κάνετε πράγματα σήμερα, αρκεί να επιλέξετε και να μείνετε σε μία μόνο κατεύθυνση. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχει η εύνοια να κινηθείτε αρμονικά σε συνεργασία. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία σας μπορεί να προχωρήσει είτε λειτουργήσετε αυτόνομα είτε σε συνεργασία. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που ασχολείστε αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας εμπνέει και σας γεμίζει χαρά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, μέσω της επικοινωνίας σήμερα και τις επαφές σας μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα πως νιώθετε σήμερα είναι αλήθεια πως έχετε την εύνοια να κάνετε όμορφα πράγματα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώσετε χώρο σε ότι μπορεί να βοηθήσει την αυτοεκτίμησή σας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να έρθει το προσκήνιο σήμερα αλλά μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε να βρείτε λύσεις. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS