ΖΩΔΙΑ

Οικονομική άνθηση γι’ αυτά τα 2 ζώδια - Απρόσμενα έσοδα προσφέρουν ανακούφιση όλο το μήνα


JTeam

9 Οκτωβρίου 2024

Οικονομική άνθηση γι’ αυτά τα 2 ζώδια - Απρόσμενα έσοδα προσφέρουν ανακούφιση όλο το μήνα
Freepik
Αυτά τα ζώδια μπορεί να είδαν τον τραπεζικό λογαριασμό τους να αδειάζει, όμως θα’ ρθουν καλύτερες ημέρες

Ο Σεπτέμβριος και πολλές φορές ο Οκτώβριος είναι δύο μήνες που οι περισσότεροι ζορίζονται οικονομικά - και δεν σχετίζεται με τα ζώδια - αρχικά λόγω της επιστροφής στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές και έπειτα λόγω των μεγάλων εξόδων που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, είναι η περίοδος των γάμων και των βαπτίσεων, για τα οποία έχει διατεθεί ένα budget. Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, να μας αγχώνει το θέμα των χρημάτων και να αναζητούμε έναν τρόπο για να τα συνδυάσουμε όλα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τα περισσότερα ζώδια του κύκλου, όμως μόλις δύο από αυτά θα έρθουν αντιμέτωπα με ένα πολύ καλό νέο. Απρόσμενα έσοδα έρχονται να τους ανακουφίσουν και να καλύψουν κάποια βασικά έξοδα που τους στρέσαραν το προηγούμενο διάστημα. Αυτά τα δύο ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους και θα την έχουν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα.

Προσοχή στις απερίσκεπτες αγορές και στις σπατάλες, καθώς όσα κι αν είναι τα απροσδόκητα έσοδα, πρόκειται για ένα δύσκολο μήνα και κανείς δεν λέει ότι δεν μπορεί να ξαναρθεί. Συνεπώς, καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας, μη χάνοντας το μέτρο. Ποια ζώδια είναι αυτά; Ανήκουν και τα δύο στο νερό και είναι ο Σκορπιός και ο Ιχθύς.

Τα ζώδια που θα έχουν απρόσμενα έσοδα αυτόν τον μήνα

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αυτόν τον μήνα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω του. Η τύχη τον ευνοεί σε οικονομικό επίπεδο, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη λύνονται όλες οι εκκρεμότητες και επιστρέφει η ηρεμία στην καθημερινότητα. Μπορεί να αντιμετώπισε μερικές αναποδιές, μπορεί να αγχώθηκε με την κατάσταση, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να βρει ένα πρόγραμμα και να τα βάλει όλα σε μια σειρά. Αυτά τα έσοδα ήρθαν σαν έναν δώρο και σύμφωνα με τα άστρα κάπως έτσι θα κυλήσει όλος ο μήνας.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη έρχεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, βοηθώντας τους Ιχθύες να εστιάσουν στα οικονομικά τους. Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να επεξεργαστείς καθετί που συμβαίνει στη ζωή σου και να βάλεις σε μια τάξη τα έξοδα και τα έσοδα. Η αλήθεια είναι πως οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις χάρη στα απροσδόκητα χρήματα που έρχονται στο σπίτι σου. Αυτό το σημαντικό ποσό θα σου λύσει τα χέρια, οπότε φρόντισε να το διαχειριστείς σωστά όλο το μήνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.