ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (16/10): Κάντε μελετημένες κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (16/10): Κάντε μελετημένες κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού δίνει την ώθηση προς τα μπροστά αλλά χρειάζεται να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας, αν δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εντός πλαισίου και μην πάρετε κάποιο ρίσκο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, πολλές σκέψεις μπορεί να σας φορτίσουν με την έννοια πως μπορεί να μην είναι εύκολο να τις οργανώσετε για να γίνουν παραγωγικές.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο επίκεντρο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, έχετε την ανάγκη να πάρετε μια ανάσα από τα τρέχοντα και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, διάφορες καταστάσεις ενδέχεται να μην εύκολα διαχειρίσιμες σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ζητήματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ένα επαγγελματικό θέμα ζητά χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας δώσει χαρά και να πάρετε μια ανάσα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα σπιτιού ή/και προσωπικής ζωής είναι στο επίκεντρο σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ειδήσεις ή κάτι που περιμένετε έρχονται αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, οικονομικά ζητήματα και ότι αφορά γενικότερα τις αξίες σας ζητούν την προσοχή σας σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS