ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (18/10): Αφροδίτη στον Τοξότη έως 11/11 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (18/10): Αφροδίτη στον Τοξότη έως 11/11 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 11/11 αναζωπυρώνει το όραμα και την ελπίδα για να συνεχίσετε παραγωγικά την πορεία σας. Θα υπάρξει η ώθηση, το σθένος, η αισιοδοξία και οι εναλλακτικές λύσεις μπροστά σε όποια εμπόδια συναντήσετε στο δρόμο σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς και θα κινητοποιήσει τη θέλησή σας για δημιουργία και για να κάνετε όμορφα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι μια όμορφη και ανάλαφρη ανάπαυλα για εσάς μιας και θα λειτουργήσει ιδιαίτερα «θεραπευτικά» τη στιγμή που θα νιώσετε οποιαδήποτε απογοήτευση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα ταξιδεύει απέναντί σας μέχρι 11/11 αναμοχλεύοντας και κινητοποιώντας τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη για ασφάλεια και ομορφιά γύρω σας θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 11/11. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς μέχρι 11/11 φέρνοντας εμπνεύσεις και κινητοποιώντας την επιθυμία και το πάθος σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη σας θυμίζει ξανά πως το να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον το οποίο θα νιώθετε οικεία και ήρεμα εξαρτάται κυρίως από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη προσθέτει φωτεινά χρώματα στο δρόμο σας και σας βοηθά ιδιοσυγκρασιακά να βγείτε δημιουργικά προς τα έξω γοητεύοντας τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη στοχεύει στο να κινητοποιήσει και να βελτιώσει τομείς της ζωής σας οι οποίοι συνδέονται με την ασφάλεια και τη σταθερότητα που θέλετε να νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, το να δημιουργήσετε ή να βρεθείτε σε ένα άνετο περιβάλλον και να περνάτε όμορφα με καινούργια ενδιαφέροντα είναι ένα όνειρό σας το οποίο μπορεί να νιώθετε πως είναι ακατόρθωτο αλλά θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να υλοποιηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 11/11 κινητοποιεί έντονα τη διαίσθησή σας και την εσωτερική σας φωνή την οποία χρειάζεται να ακούσετε και να ακολουθήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά λειτουργεί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 11/11 ενεργοποιώντας και ωθώντας σας σε δραστηριότητες οι οποίες είναι περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, δημιουργική περίοδος μέχρι 11/11 με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη αρκεί να μην χρονοτριβήσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.