ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (19/10): Μελετημένες κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (19/10): Μελετημένες κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στον Ταύρο κοντά στον Ουρανό σήμερα φέρνει ειδήσεις και ζητήματα που είναι ανοιχτά στην επιφάνεια. Δώστε χώρο και κάντε μελετημένες κινήσεις.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο ενδέχεται να πάρει χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και να βγείτε από τα συνηθισμένα θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, πολλές σκέψεις ενδέχεται να σας φορτίσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή ή εσείς να νιώσετε την ανάγκη να προβείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας φορτίσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, μείνετε σε μια κατεύθυνση που σας εκφράζει ακόμη και αν υπάρχουν αποσπάσεις σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, δύσκολη ημέρα αν έχετε πολλά πράγματα να κάνετε ταυτόχρονα. Βάλτε χρονοδιαγράμματα που σας βολεύουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσέξτε ζητήματα που αφορούν σχέσεις ή/και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη σας να πάρετε προσωπική χαρά θα κινεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, οι πολλές συζητήσεις σήμερα μπορεί να μην φέρουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, είναι σημαντικό να εστιάσετε σήμερα μόνο σε ότι είναι σημαντικό περιορίζοντας τον θόρυβο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.