ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (22/10): Ήλιος στον Σκορπιό – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (22/10): Ήλιος στον Σκορπιό – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες τίποτα δεν θα είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σύνθετο ώστε να μην μπορούμε να βρούμε τη λύση. Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από την ορμή του η οποία θα χρωματίζει τη καθημερινότητά μας με πάθος και ένταση. Ένα ποσοστό δραματοποίησης θα είναι υπαρκτό, κάποιες φορές μόνο και μόνο για να ταραχθούν τα λιμνασμένα νερά. Μια περίοδος κατά την οποία η διαίσθησή μας θα είναι αρωγός. Θα μπορούμε να αντιληφθούμε τί γίνεται παρασκηνιακά δίνοντας την ευκαιρία να βάλουμε στο περιθώριο ότι είναι ψεύτικο, απατηλό και μη χρήσιμο.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες θα φέρει έναν αναγεννησιακό αέρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο θα κινηθεί απέναντι από το ζώδιό σας φωτίζοντας τομείς οι οποίοι σας συνδέουν με τους άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα φωτίσει από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες περιοχές της ζωής σας οι οποίες συνδέονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Νερού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια πρόκληση για εσάς και οτιδήποτε έχετε «παγιωμένο» στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία, στη σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον σας, στη μετάδοση της πληροφορίας και των μηνυμάτων καθώς και στη πορεία των αποφάσεών σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει και ενεργοποιεί πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας, μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες την προσωπική σας Πρωτοχρονιά με δώρα τα οποία αποτελούνται από νέους στόχους και σκοπούς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να την αφήσετε να είναι αρωγός στα βήματα που σκοπεύετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού φωτίζει και ενεργοποιεί κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα και σας βοηθά όσο αφορά τις «απολαβές» που δικαιούστε να έχετε μέσα από την εργασία, την πειθαρχία και την αποτελεσματικότητά που έχετε δείξει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες δεν θα είναι στρωμένες με ροδοπέταλα, ωστόσο θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε επιθυμίες που έχετε και θα βοηθηθείτε ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας έναν λυτρωτικό και ανανεωτικό αέρα για εσάς από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS