ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (23/10): Το χρώμα των ημερών - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (23/10): Το χρώμα των ημερών - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η τελευταία ημέρα γενεθλίων του Ζυγού, φέρνει χρώματα και αισιόδοξα νέα στις ζωές όλων των ζωδίων. Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέπεις για όλα τα ζώδια:

Για τους Κριούς, από χτες ενδέχεται να νιώθετε μια σχετική πίεση η οποία σήμερα υπάρχει η τάση να κορυφωθεί κυρίως σε προσωπικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, πολλά πράγματα γίνονται αυτή την στιγμή και πολλές πληροφορίες έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερα βοηθητικές θα είναι οι επόμενες ημέρες με αρκετές ασχολίες, συζητήσεις και επικοινωνιακά ζητήματα να έρχονται στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, χτες και σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα σκέψεως και συναισθημάτων γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με κέντρο το αμφιθυμικό σας κομμάτι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ψυχικές φορτίσεις είναι κινητοποιημένες από χτες και χρειάζεται προσοχή κυρίως σε αυτά που λέτε και κάνετε, λόγω αυτής της φόρτισης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε την διαφορά με κάποιον τρόπο είναι έντονα κινητοποιημένη αυτές τις ημέρες αλλά θα χρειαστεί μέχρι το Σάββατο το απόγευμα να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ος στις δράσεις σας για να μην προκύψουν λάθη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να είναι δυσκολότερο να διαχειριστείτε τις καταστάσεις κυρίως λόγω πολλών σκέψεων και ψυχικών φορτίσεων που θα χρειάζονται την προσοχή σας κυρίως αν τις εξωτερικεύετε στο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος πέρασε χτες στο ζώδιό σας οπότε έχει αρχίσει να φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες έχουν ανάγκη να βγουν στο φως για να εκφραστούν και να πάρετε προσωπική χαρά. Αυτό θα είναι και το κύριο μοτίβο για τις επόμενες 29 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μείνετε σε ασφαλή εδάφη και κυρίως να μην φύγετε έξω από τα όρια που έχουν τεθεί ή εσείς έχετε θέσει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σχέσεις και συνεργασίες είναι από χτες στο προσκήνιο και σήμερα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία είναι κινητοποιημένα από χτες και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω για να μην κάνετε κάποια δράση (ή πάρετε μια απόφαση) την οποία θα την μετανιώσετε αργότερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, είστε σε μια φάση κατά την οποία προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να πάρετε προσωπική ικανοποίηση από τις δράσεις σας ή τα δημιουργήματά σας και αυτό είναι πολύ παραγωγικό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS