ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (24/10): Δείξτε υπομονή και ανεκτικότητα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

23 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (24/10): Δείξτε υπομονή και ανεκτικότητα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Κριός

Έχεις έντονες ιδέες σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. (Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αποφάσεις για ακίνητα.) Να είσαι προσεκτικός/ή σε ό,τι συμβαίνει, γιατί κάτι απρόσμενο μπορεί να αλλάξει τα πράγματα ξαφνικά. Αυτό μπορεί να αφορά οικονομικά, εισοδήματα ή κάτι που σου ανήκει. Να είστε έτοιμος/η για οτιδήποτε. Διατήρεισαι ευελιξία.

Ταύρος

Αυτή είναι μια απρόβλεπτη μέρα. Τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά. Γι' αυτό, πρόσεξε τι λες και τι κάνεις για να αποφύγεις ατυχήματα. Από την άλλη πλευρά, έξυπνες, πρωτότυπες ιδέες μπορεί να σου έρθουν ξαφνικά. Μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ό,τι κι αν συμβεί, μπορείς να το διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Σήμερα να προσέχεις τα χρήματα και τα περιουσιακά σου στοιχεία. Κάτι απρόβλεπτο μπορεί να τα επηρεάσει. Μπορεί να βρεις χρήματα, μπορεί και να χάσεις. Φρόντισε να προστατεύεις ό,τι έχεις από απώλεια, κλοπή ή ζημιά. Από την άλλη, μια ευκαιρία να βγάλεις χρήματα μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου σε ευθυγράμμιση με τον έντονο Άρη, κάτι που μπορεί να σε κάνει ευερέθιστο/η και παρορμητικό/ή. Σκέψου διπλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Μην ενεργείς απερίσκεπτα. Από την άλλη, θα έχεις το θάρρος να εκφράσεις τη γνώμη σου, ειδικά σε κοινωνικές καταστάσεις. Θα λες τα πράγματα όπως είναι.

Λέων

Προστάτεψε τον εαυτό σου από παρορμητικές αποφάσεις ή βιαστικές κινήσεις σήμερα. Μπορεί να το μετανιώσεις. Εξάσκησε αυτοσυγκράτηση για να δώσεις σε όλα μια δεύτερη σκέψη. Και προστάτεψε τον εαυτό σου από όσους δεν έχουν τα καλύτερα συμφέροντά σου κατά νου. Να είσαι σε εγρήγορση.

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός σου και η ικανότητά σου να πείθεις τους άλλους θα σε βοηθήσουν να φέρεις τους ανθρώπους με το μέρος σου σήμερα. Θα σε υποστηρίξουν. Ωστόσο, κάτι απρόβλεπτο μπορεί να σε αιφνιδιάσει. Να το έχεις στο νου σου αυτό. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα!

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ενδιαφέρουσα. Έχεις φιλοδοξίες και πειθώ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχεις επιρροή σε άτομα εξουσίας και σε ισχυρούς ανθρώπους. Ωστόσο, μια ανεξάρτητη, επαναστατική πλευρά σου μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τα πράγματα. Να είσαι προετοιμασμένος/η για το απρόσμενο.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι απρόβλεπτη για πολλούς. Τα ταξιδιωτικά σου σχέδια μπορεί να αλλάξουν. Μπορεί να ακυρωθούν, να καθυστερήσουν ή, αντίθετα, να πρέπει να ταξιδέψεις όταν δεν το περίμενες. Διπλοτσέκαρε τα σχολικά προγράμματα. Οι νομικές αποφάσεις μπορεί επίσης να σε εκπλήξουν. (Τι;)

Τοξότης

Διπλοτσέκαρε τραπεζικές λεπτομέρειες και ό,τι σχετίζεται με κληρονομιές, φόρους, χρέη, πιστωτικές κάρτες, κοινή περιουσία και ασφαλιστικά ζητήματα. Αυτοί είναι οι τομείς που μπορεί να επηρεαστούν ξαφνικά από κάτι απρόσμενο. Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σου, μην είσαι απρόσεκτος/η.

Αιγόκερως

Προχώρησε με προσοχή όταν ασχολείσαι με στενούς φίλους, συζύγους ή συντρόφους σήμερα, γιατί κάτι μπορεί να συμβεί που δεν το περίμενες. Κάποιος μπορεί να έχει μια απρόβλεπτη πρόταση. Μπορεί να θέλει περισσότερη ελευθερία στη σχέση. Άκου προσεκτικά, για να καταλάβεις τι περιμένουν οι άλλοι από εσένα. (Αυτό είναι η μισή μάχη.)

Υδροχόος

Σήμερα έχεις πολλή ενέργεια για να δουλέψεις και να είσαι παραγωγικός/ή. Ωστόσο, μπορεί να γίνεις απαιτητικός/ή προς τους άλλους, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια απρόσμενη αντίδραση από κάποιον. Ή κάτι μπορεί να διαταράξει τη ρουτίνα της δουλειάς ή την υγεία σου. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι μια επιρρεπής μέρα σε ατυχήματα για τα κατοικίδια. Πρόσεχε.

Ιχθύες

Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση σήμερα γιατί είναι μια επιρρεπής μέρα σε ατυχήματα για τα παιδιά τους. Εν τω μεταξύ, οι κοινωνικές περιστάσεις είναι επίσης απρόβλεπτες. Μπορεί να λάβεις μια απρόσμενη πρόσκληση ή, αντίθετα, τα κοινωνικά σου σχέδια μπορεί να καθυστερήσουν ή να ακυρωθούν. Το ίδιο ισχύει και για τις αθλητικές δραστηριότητες, που είναι επίσης επιρρεπείς σε ατυχήματα. Πρόσεχε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS