ΖΩΔΙΑ

Χαλαρά και αμέριμνα: Τα 3 ζώδια που δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα το Σαββατοκύριακο


JTeam

25 Οκτωβρίου 2024

Χαλαρά και αμέριμνα: Τα 3 ζώδια που δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα το Σαββατοκύριακο
Unsplash
Από 25 μέχρι 27 Οκτωβρίου αυτά τα ζώδια δεν χρειάζεται να αγχωθούν για τίποτα

Καθώς ο Οκτώβριος πλησιάζει στο τέλος του, κλείνοντας έναν κύκλο, κάποια ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με απρόσμενες αλλαγές, ενώ κάποια άλλα θα βιώσουν την απόλυτη χαλάρωση, φορτίζοντας πραγματικά τις μπαταρίες τους. Οι μέρες που έρχονται αποτελούν ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση, ηρεμία και αποσυμπίεση του μυαλού και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς.

Τρία από τα ζώδια του κύκλου θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν πραγματικό pause στις υποχρεώσεις τους, να μειώσουν ταχύτητα και να απολαύσουν με ηρεμία το Σαββατοκύριακο μακριά από σκοτούρες και άγχος. Μάλιστα, πρόκειται να σταθούν ιδιαίτερα τυχερά, αφού θα έχουν εκπλήξεις, που αν δεν τους αλλάξουν τη ζωή, σίγουρα θα τους αλλάξουν τη διάθεση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για τον Κριό, τον Ταύρο και τον Παρθένο.

Τα ζώδια που θα έχουν εγγυημένα ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Κριός

Ο Κριός βάζει σε προτεραιότητα την ψυχική υγεία του αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού έχει πλέον καταλάβει πως αν δεν είμαστε καλά ψυχικά είναι αδύνατον να αποδώσουμε επαγγελματικά. Η Σελήνη στον Λέοντα ωφελεί τον Κριό σε κάθε επίπεδο ζωής, συνεπώς έφτασε η στιγμή να αφήσει το παιδί μέσα του ελεύθερο να παίξει. Όσο περνούν οι ημέρες, θα νιώσει την ανάγκη να βάλει σε μια τάξη το πρόγραμμά του και να συγκεντρώσει όλα όσα έχει να κάνει στο άμεσο μέλλον, ώστε να αρχίσει να τα σκέφτεται. Γενικότερα, ο Κριός διανύει μια περίοδο συνειδητοποίησης, ψυχικής ωρίμανσης και χαράς.

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ταύρος νιώθει την ανάγκη - πιο έντονα από ποτέ - να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους φίλους του, να μιλήσει για όσα τον απασχολούν και να ακούσει όσα απασχολούν τους άλλους. Η ανάγκη για επικοινωνία και το ενδιαφέρον του για τα αγαπημένα του πρόσωπα πηγάζουν από μέσα του. Παράλληλα, θα βρει χρόνο να αναπληρώσει ύπνο και να ξεκουραστεί ουσιαστικά πριν από την επιστροφή στην καθημερινότητα. Μία νέα γνωριμία ίσως κάνει την εμφάνισή της.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα ο Παρθένος να κοιτάξει μέσα του και να περάσει χρόνο με τον εαυτό του. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η καθημερινότητα τον έχουν αποσυντονίσει, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να το έχει καταλάβει. Ο Παρθένος αυτό το Σαββατοκύριακο θα περάσει χρόνο με τον εαυτό του, θα βρει το καταφύγιό του και έπειτα θα αναζητήσει τους επιστήθιους φίλους του και τον σύντροφό του για παρέα. Αυτά τα απλά και μικρά πράγματα της ζωής τα έχει στερηθεί τον τελευταίο καιρό, συνεπώς είναι ευκαιρία να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS