Garden Gourmet: Βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις για τη νηστεία χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση


JTeam

8 Απριλίου 2022

Garden Gourmet: Βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις για τη νηστεία χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση
H πρωτοποριακή γκάμα των προϊόντων της Nestlé είναι η λύση που ψάχναμε για τη στροφή στη φυτική διατροφή.

Η φυτική διατροφή έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Κάποιες έχουν ήδη γίνει vegetarians, άλλες έχουν μειώσει την κατανάλωση κρέατος (τα περισσότερα μέλη της ομάδας του jenny ανήκουν σε αυτή την κατηγορία) και άλλες κάνουν δειλά ορισμένες πρώτες σκέψεις σε μια προσπάθεια να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη τάση.

Οι μόνιμες απορίες όλων εκείνων που σκέφτονται να κάνουν τη συγκεκριμένη αλλαγή στο διατροφικό πρόγραμμά τους είναι οι ιδιες: Πώς θα καταφέρω να βρω εναλλακτικές για το κάθε γεύμα; Αν τις βρω θα είναι πραγματικά γευστικές; Και στο τέλος της ημέρας η διατροφική αξία θα είναι η ίδια με εκείνη που παίρνει ένας κρεατοφάγος;

Φυσικά, αν ψάξει κάποια το συγκεκριμένο ζήτημα θα δει ότι όλα γίνονται αν το θέλουμε και ότι υπάρχουν ορισμένες λύσεις που μας βοηθούν να κάνουμε το επόμενο βήμα και γίνονται ο σύμμαχός μας για τη νηστεία, αλλά και για την ολική στροφή στη φυτική διατροφή.

ergdr

Ποιος είπε δηλαδή ότι όποια νηστεύει πρέπει να τρώει νερόβραστες φακές κάθε μέρα ή μακαρόνια; Η σειρά προϊόντων Garden Gourmet της Nestlé προσφέρει τις πιο δυνατές επιλογές σε εκείνες που αναζητούν φυτικές τροφές για μια διατροφή χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και πρωτοπορεί με τρεις προτάσεις, που πείθουν ακόμη και την πιο διστακτική να κάνει την αλλαγή στην καθημερονότητάς της. Έστω να ξεκινήσει από τη νηστεία και βλέπουμε!

Είμαστε σίγουρες ότι καμία δεν θα έλεγε όχι σε ένα λαχταριστό burger, σε γευστικά nuggets ή σε ζουμερούς «κεφτέδες» χωρίς... κρέας; Και το καλύτερο; Τα συγκεκριμένα γεύματα, που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής, είναι φτιαγμένα από φυτικά συστατικά που αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες.

Win win δηλαδή οι συγκεκριμένες επιλογές.

burger

Ακόμη να πειστείτε και να πάρετε πιρούνι; Συγκεντρώσαμε τα φυτικά γεύματα και τις επιλογές που περιλαμβάνουν:

To Garden Gourmet Sensational Burger, που αποτελεί μια κατ’ εξοχήν vegan επιλογή, γευστική και ζουμερή όσο και το κλασικό burger. Σε εμφάνιση δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το παραδοσιακό burger, ενώ και η γεύση του είναι εξίσου δυνατή!

Τα Garden Gourmet Vegan Nuggets, τα οποία έχουν τη γνωστή γεύση των nuggets, χωρίς ωστόσο να περιέχουν κρέας, ενώ είναι τόσο τραγανά και λαχταριστά που αποτελούν ένα γευστικό φυτικό snack για μικρούς και μεγάλους.

Τα Garden Gourmet Vegan Balls, που έχουν υπέροχη γεύση και είναι ιδανικά για μία εναλλακτική διατροφή με λιγότερο κρέας (εδώ είμαστε!). Μπορούν να τα καταναλωθούν σκέτα ή να ενταχθούν σε άλλες συνταγές και να τις απογειώσουν.

menu

Η αλήθεια είναι ότι αν είναι να κάνει κάποια ένα τέτοιο βήμα θέλει στο πλευρό της τον καλύτερο σύμμαχο. Και δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος από τη Nestlé. Με 135 χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία του φαγητού, πρωτοπορεί και στην κατηγορία της φυτικής διατροφής με περισσότερους από 300 ειδικούς στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.

Με αυτά τα τρία φυτικά γεύματα, η καθεμία από εμάς μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ακόμη και αν δεν έχει αγκαλιάσει εντελώς την ετικέτα της Vegan ή της Vegetarian. Ακόμη και αν αναζητά μια εναλλακτική διατροφή για να μειώσει το κρέας, τα συγκεκριμένα προϊόντα της σειράς, που είναι ιδιαίτερα εύκολα στην προετοιμασία τους και έχουν σαν βάση τη σόγια που αποτελεί εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης, δίνουν την καλύτερη λύση.

gourmet

Γιατί η φυτική διατροφή δεν αποτελεί απλώς μια τάση της εποχής. Είναι μια κοινωνική αλλαγή, η οποία μας αφορά όλες και συμβάλλει στο καλό του πλανήτη με το σημαντικά χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμά της.

Έτοιμες για τη διατροφική επανάσταση; Εμείς ήδη έχουμε ήδη πάρει θέση στο τραπέζι!

Sponsored by Nestlé