Draculis: Μετακινηθείτε εύκολα με τους Ανελκυστήρες Σκάλας Stannah!


JTeam

11 Απριλίου 2022

Draculis: Μετακινηθείτε εύκολα με τους Ανελκυστήρες Σκάλας Stannah!
Στη Draculis γνωρίζουμε ότι όσο πιο σύντομα, αποκτήσετε τον δικό σας ανελκυστήρα σκάλας, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε και θα αξιοποιήσετε την καθημερινότητά σας.

Ένας ανελκυστήρας σκάλας Stannah, σας βοηθάει να μετακινείστε με άνεση και ασφάλεια σε όλο το σπίτι σας, για να έχετε ηρεμία. Και όχι μόνο εσείς, αλλά και η οικογένειά σας και οι φίλοι, οι οποίοι δεν θα ανησυχούν στην ιδέα ότι κάτι απρόοπτο μπορεί να σας συμβεί.

Η αλήθεια είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε, επιδιώκουμε να έχουμε περισσότερο ποιοτική ζωή. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα υγείας όπως θέμα με την ισορροπία, ρευματοειδή αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα, πόνους στα γόνατα ή στη μέση. Ή προκύπτει ένα αναπάντεχο μικροατύχημα που μπορεί να έχει ένα αρνητικό αντίκτυπο στη καθημερινότητα μας. Πριν το καταλάβετε καλά, οι σκάλες μπορούν να γίνουν πραγματικό εμπόδιο στο σπίτι σας και η χρήση τους μια σχεδόν αδύνατη διαδικασία.

Δεν πρέπει όμως να νιώθετε ανασφάλεια στο σπίτι σας και να αγχώνεστε κάθε φορά που κατεβαίνετε τη σκάλα για να φτιάξετε καφέ ή όταν θέλετε να την ανεβείτε για να πάτε για ύπνο. Γιατί υπάρχει η οριστική λύση στα θέματα μετακίνησης, τοποθετώντας έναν ανελκυστήρα σκάλας από τη Draculis!

Αντιπροσωπεύοντας την Stannah την Νο1 εταιρία παγκοσμίως που κατασκευάζει αναβατόρια σκάλας, η ασφάλειά σας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα! Σχεδιασμένοι για να βοηθούν τους χρήστες με κινητικά προβλήματα ή ΑμεΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας για να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα, χωρίς φόβο, κόπο ή τον κίνδυνο πτώσης.

Διαβάστε μερικά από τα πλεονεκτήματά τους:

Αποτρέπουν τις πτώσεις
Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα είστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Μπορεί να παίρνετε ήδη κάποια μέτρα για να αποφύγετε το ανεβοκατέβασμα στα σκαλο-πάτια, αλλά κανένα από αυτά δεν σας προσφέρει την ίδια ασφάλεια όσο ένα κάθισμα σκάλας.

Σας προσφέρουν ηρεμία
Χωρίς φόβο για τα σκαλοπάτια, θα ξέρετε πλέον ότι η μετακίνηση γίνεται με ασφάλεια στη σκάλα, μέσα στο σπίτι σας. Τα αναβατόρια σκάλας θα σας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι, γνωρίζοντας ότι πλέον θα μπορείτε να είστε ήσυχοι και χωρίς καθόλου άγχος.

Σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας
Με έναν ανελκυστήρα σκάλας, εξοικονομείτε την ενέργεια που χρησιμοποιούσατε για να ανεβαίνετε ή να κατεβαίνετε τη σκάλα σας. Φανταστείτε λοιπόν, πόσα άλλα πράγματα θα μπορείτε τώρα να κάνετε με αξιοπρέπεια, ασφάλεια και αισιοδοξία!

Συμβάλλουν στη καλύτερη σωματική αντοχή
Καθημερινές δραστηριότητες, όπως να μεταφέρετε τη μπουγάδα ή τα ψώνια σας στον επάνω όροφο, γίνονται ευκολότερες με έναν ανελκυστήρα σκάλας. Και επειδή λειτουργεί με τηλεχειριστήριο, μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και ως ανυψωτήρα, εξοικονομώντας σας αμέτρητα ανεβοκατεβάσματα για να έχετε την αντοχή να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

Σας βοηθούν να ανακτήσετε την κοινωνικότητά σας
Η ζωή γίνεται καλύτερη όταν μπορείς να απολαμβάνεις την επίσκεψη των αγαπη-μένων προσώπων πχ των παιδιών σας, των εγγονιών σας ή να διασκεδάζεις στο σπίτι με φίλους ή να ξεκινήσεις πάλι το αγαπημένο σου χόμπι. Επομένως θα απολαμβάνετε ξανά τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε και η ζωή σας θα γίνει πιο ποιοτική και διασκεδαστική.

Τοποθετούνται γρήγορα και απλά
Η εγκατάστασή του ανελκυστήρα σκάλας με καρέκλα, απαιτεί λιγότερο από 8 ώρες, οπότε θα έχετε πάλι το σπίτι σας διαθέσιμο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Άρα όσο πιο σύντομα τοποθετήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας, τόσο πιο γρήγορα δεν θα περιορίζεστε αποκλειστικά στο ισόγειο του σπιτιού σας, αλλά θα έχετε πρόσβαση παντού.

Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι πιο οικονομικοί, από μία μετακόμιση
Εάν δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις σκάλες στο σπίτι σας, ίσως να σκέφτεστε να μετακομίσετε σε ένα ισόγειο σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, η εύρεση νέας κατοικίας, η διαδικασία μετακόμισης, αλλά και πώλησης του σπιτιού σας δεν έχει απλώς μεγάλο οικονομικό κόστος, αλλά και συναισθηματικό. Η αγορά ενός ανα- βατορίου σκάλας θα σας επιτρέψει να παραμείνετε στο αγαπημένο σας σπίτι, χωρίς να αποχωριστείτε τη γειτονιά και τις αναμνήσεις σας.

Χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες
Ίσως να σας προβληματίζει η ταλαιπωρία της εγκατάστασης ενός αναβατορίου σκάλας, πιστεύοντας ότι απαιτούνται βαριές εργασίες, μεγάλη αναστάτωση & τροποποιήσεις στο σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι πως η εγκατάσταση, γίνεται απευθείας στις σκάλες σας, χωρίς μερεμέτια και χωρίς καμία ενόχληση για εσάς, το σπίτι σας και τους υπόλοιπους ενοίκους.

Δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Draculis ανοίγουν απλώς μερικές μικρές τρύπες στις σκάλες σας και τοποθετούν τον ανελκυστήρα σκάλας. Δεν προκαλούνται μόνιμες βλάβες και οι τεχνικοί μας καθαρίζουν πάντα τον χώρο μετά την εγκατάσταση.

Οι ανελκυστήρες σκάλας δεν σας επιβαρύνουν οικονομικά
Η λειτουργία ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι πολύ προσιτή και οικονομική. Διαθέτει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και για να σας φέρουμε ένα παράδειγμα, κοστίζει λιγότερο από τη λειτουργία ενός βραστήρα.

Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι ευέλικτοι
Ανεξάρτητα από το πόσο στενή είναι η σκάλα σας ή τη μορφή της (ευθεία ή κυκλική) ή την κλίση της, μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ανελκυστήρα, προσαρμοσμένο τέλεια σε αυτήν.

Αρχίστε λοιπόν πάλι να χρησιμοποιείτε τα σκαλοπάτια σας εύκολα, χωρίς κόπο και χωρίς άγχος. Καλέστε τώρα στη Draculis και νιώστε ξανά ασφαλείς στο σπίτι σας!

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ: 210 2842018
Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής
[email protected] | https://draculis.gr | https://www.stannah.gr