ΖΩΔΙΑ

13/6: Ερμής στους Διδύμους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Ιουνίου 2022

13/6: Ερμής στους Διδύμους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής περνά ξανά από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι αρχές Ιουλίου σε ορθή φορά. Το στοιχείο της κοινωνικής αλληλεπίδρασης είναι έντονο και εκκρεμότητες από το άμεσο παρελθόν δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρωθούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στους Διδύμους θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία και τις δραστηριότητές σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων ξανά, μέχρι αρχές Ιουλίου, θα δώσει την δυναμική του κυρίως σε τομείς όπου οι αξίες και η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια λαμβάνει χώρα με κέντρο εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σας, ξανά μέχρι αρχές Ιουλίου, ενθαρρύνοντάς σας και δίνοντας ακόμη περισσότερη χάρη στις κινήσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων για εσάς μέχρι αρχές Ιουλίου. Η προηγούμενη ανάδρομη φάση του Ερμή μπορεί να έφερε πολλές σκέψεις ή να νιώσατε κάπως μετέωρη/ος ωστόσο αυτό ήδη αλλάζει και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, έναν καλό διαχωρισμό θα σας βοηθήσει να κάνετε ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων ξανά μέχρι αρχές Ιουλίου, στους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους και ομάδες ατόμων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε ακόμη περισσότερο αντικειμενική και κυρίως πρακτική σειρά σας βοηθά να βάλετε τις υποθέσεις σας ο Ερμής, ξανά στο ζώδιο των Διδύμων, μέχρι αρχές Ιουλίου. Επαγγελματικά κυρίως ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τα όνειρα και τις προσδοκίες σας βρίσκονται στο προσκήνιο ώστε να βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος να τα αναπτύξετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ευεργετική η θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων για εσάς μέχρι αρχές Ιουλίου και στοχεύει σε οτιδήποτε έχει όραμα και περιθώρια επέκτασης. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και η ανακάλυψη νέων οριζόντων και νέες μορφές επικοινωνίας και αλληλο-σύνδεσης ήταν το κύριο μοτίβο, ειδικά το τελευταίο δίμηνο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε βαθύτερες σκέψεις και έντονη κινητικότητα σας έβαλε ο Ερμής ανάδρομος το προηγούμενο διάστημα με την έννοια πως δεν έμεινε τίποτα στάσιμο από αυτά που ήταν/είναι κινητοποιημένα στη ζωή σας και χρειάστηκε να βρουν δημιουργικό τρόπο έκφρασης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κατά την διάρκεια του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, ορθόδρομου πια μέχρι αρχές Ιουλίου, θα μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων κυρίως σε τομείς που η συνεργασία, η φιλία και γενικότερα η σύνδεση με άλλους ανθρώπους λαμβάνει χώρα στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η διέλευση του Ερμή στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουλίου, στοχεύει στην καθημερινή σας ρουτίνα, την εργασία σας και σε ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Η καθημερινότητά σας γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα ωστόσο θα πρέπει και εσείς να είστε ανοιχτή/ός προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ευεργετική η θέση του Ερμή στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουλίου, ακόμη και αν χρειάστηκε να αλλάξετε κάποια πράγματα λόγω της ανάδρομής του πορείας στο ίδιο ζώδιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικούς τομείς εστιάζει την δυναμική του ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουλίου.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS