Η Britney Spears διαγράφει για 4η φορά το Instagram της, για να βρει την ευτυχία


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Η Britney Spears διαγράφει για 4η φορά το Instagram της, για να βρει την ευτυχία
Την Τετάρτη η διεθνούς φήμης pop star έκλεισε και πάλι το προφίλ της στο Instagram για λόγους ψυχικής υγείας

Η ζωή της Britney Spears έχει περάσει πολλά και φαίνεται πως σιγά σιγά αρχίζει και πάλι να βρίσκει τα πατήματά της, όχι όμως με σταθερότητα. Λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντουέτο της με τον Elton John, το πρώτο της τραγούδι ύστερα από 6 χρόνια απουσίας από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, η Britney Spears κλείνει για 4η φορά το προφίλ της στο Instagram για λογους ψυχικής υγείας.

Jenny.Gr
Getty images

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά και πολλές φορές για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και φαίνεται πως το Instagram είναι για εκείνη μια πηγη τοξικότητας και αρνητικών σχολίων. Κάτι το οποίο, προφανώς, δεν θέλει να έχει στην ζωή της. Σε «drama - free ζωή» αποσκοπεί λοιπόν η Spears και μέσα από tweets τα οποία έσβησε και αυτά στην συνέχεια, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να συγχωρήσω τον εαυτό μου και τους άλλους για ό,τι με πλήγωσε»

«Κάθε πρωί είναι μια νέα αρχή για τον καθένα, προκειμένου να γίνει καλύτερος άνθρωπος και να κάνει αυτό που πραγματικά τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένος. Εγώ σήμερα διάλεξα την ευτυχία». Ενώ συνέχισε γράφοντας: «Προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου να αφήσει πίσω του την πικρία και να συγχωρήσει ό,τι και όποιον με έκανε να πληγωθώ».

Jenny.Gr
Getty images

Κάπως έτσι η 40χρονη Britney θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα στο κοινό της. Ενώ η ίδια θέλει να γίνει και πάλι εκείνη η γυναίκα που δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε επίσης τον ενθουσιασμό της για το νέο τραγούδι που αναμένεται, μαζί με τον Elton John, με τίτλο «Hold Me Closer». Ωστόσο και αυτα τα tweets, που ειδαν το φως της δημοσιοτητας αρκετές ώρες μετά την διαγραφή του προφιλ της στο instagram, διάγραφηκαν στην συνέχεια.