CELEBRITIES

Elton John & Britney Spears: Ακούστε τα πρώτα 14" από το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους


JTeam

23 Αυγούστου 2022

Elton John & Britney Spears: Ακούστε τα πρώτα 14" από το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους
H Britney Spears και Elton John κάνουν μια συνεργασία - έκπληξη για μια νέα version του τραγουδιού Tiny Dancer και έχουμε μία πρώτη γεύση

H Britney Spears μετά την «απελευθέρωση» από τον πατέρα της φαίονεται ότι θέλει να κάνει μία νέα αρχή τόσο στην προσωπική της ζωή αφού παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Sam Asghari όσο όμως και στην επαγγελματική. Ετοιμάζει λοιπόν την επιστροφή της στη μουσική και μάλιστα με μία υπέροχη συνεργασία με τον Elton John.

Μάλιστα, ο Βρετανός δημιουργός αποφάσισε να δώσει στους θαυμαστές μία πρώτη ιδέα του τι θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου. Πρόκειται για μια συνεργασία, όπου τραγουδούν μαζί μια νέα εκδοχή του εμβληματικού Tiny Dancer του John, που είχε αρχικά κυκλοφορησει το 1971. Η νέα εκδοχή του τραγουδιού θα έχει τίτλο "Hold Me Closer".

Αφού δημοσίευσαν πρώτα το εξώφυλλο της συνεργασίας τους, τώρα ο Elton John ανάρτησε μια προεπισκόπηση 14 δευτερολέπτων του τραγουδιού στον λογαριασμό του στο TikTok. Η ηχογράφηση έγινε μυστικά τον Ιούλιο και ανακοινώθηκε από τον Εlton στις 8 Αυγούστου. Αλλά πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, ήδη εμφανίστηκαν αποσπάσματα του κομματιού στο διαδίκτυο.

@eltonjohn #HoldMeCloser with @britneyspears. Coming August 26 🌹🚀 #newmusic #electronic #remix ♬ Hold Me Closer - Elton John & Britney Spears

Η Spears δεν θα μπορούσε να κάνει πιο δυναμικό comeback στη μουσική και όπως φαίνεται αυτή η επανεμφάνιση μετά από έξι χρόνια και μετά την δικαστική απόφαση που την απάλλαξε από το καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, θα είναι μόνο η αρχή για εκείνη. Αυτή την Britney θέλουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.