CELEBRITIES

Η Britney Spears επιστρέφει στη μουσική με μια συνεργασία-έκπληξη με τον Elton John


JTeam

22 Αυγούστου 2022

Η Britney Spears επιστρέφει στη μουσική με μια συνεργασία-έκπληξη με τον Elton John
@eltonjohn
Britney Spears και Elton John ξανασμίγουν για μια νέα version του τραγουδιού Tiny Dancer

Την επιστροφή της στο μουσικό προσκήνιο ετοιμάζει η Britney Spears, η οποία είχε αφήσει την καριέρα της στην άκρη από το 2016 και μετά, λόγω των θεμάτων που αντιμετώπιζε με την ψυχική της υγεία. Παράλληλα, η ολική διαχείριση της ζωής της από τον πατέρα της και το δικαστήριο για το θέμα του conservatorship, την ειχε κάνει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ώρα της επιστροφής για την Britney φαίνεται λοιπόν πως πλησιάζει, αφού αυτήν την εβδομάδα ανακοινώθηκε η νέα της μουσική συνεργασία που θα κυκλοφορήσει σύντομα και αναμένεται να είναι θεαματική. Πρόκειται για μια συνεργασία με τον Elton John, όπου τραγουδούν μαζί μια νέα εκδοχή του εμβληματικού Tiny Dancer του John, που είχε αρχικά κυκλοφορησει το 1971. Η νέα εκδοχή του τραγουδιού θα έχει τίτλο "Hold Me Closer".

Το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Universal Music αυτόν τον μήνα, και όπως ισχυρίζονται άνθρωποι του περιβάλλοντος της Britney Spears η ιδέα ήταν του ίδιου του Elton John. «Ήταν η ιδέα του Elton και η Britney είναι μεγάλη θαυμάστριά του. Έχουν ηχογραφήσει ένα remix του Tiny Dancer και είναι απίστευτο», ανέφερε η πηγή.

H πολυαναμενόμενη επιστροφή της Britney ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας

«Η Britney βρισκόταν στο στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς την περασμένη εβδομάδα με τον Elton για τη μυστική ηχογράφηση υπό την επίβλεψη του παραγωγού Andrew Watt», είπε η πηγή. «Το έχουν ήδη παίξει για ανθρώπους στη δισκογραφική τους και όλοι έχουν φρικάρει. Είναι τόσο καλό», σημείωσε η πηγή. «Λένε ότι αυτό θα είναι το τραγούδι του καλοκαιριού. Η Britney Spears επέστρεψε επίσημα. Επέστρεψε στη δουλειά και είναι πολύ ενθουσιασμένη».

Η Britney δείχνει ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μουσική σκηνή μετά τη λήξη της σχεδόν 14χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας της. Στις 15 Ιουλίου, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να τραγουδά μια νέα version της επιτυχίας της του 1998, «Baby One More Time».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.