Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα στα ερωτικά


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2022

Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα στα ερωτικά
Τι επιφυλάσσει για τα ζώδια του τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού;

Αν και τα πράγματα είναι ακόμη πιεστικά, με έντονη κούραση και καθυστερήσεις, μιας και ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και μάλιστα θα παραμείνει μέχρι και τον επόμενο μήνα έτσι (εως και τις 2/10)... έρχεται (ευτυχώς) για κάποια ζώδια τουλάχιστον, μια πιο ευνοϊκή περίοδος, τουλάχιστον όσον αφορά τα αισθηματικά και τα οικονομικά.

Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού επιφυλάσσει εκπλήξεις στους δυο αυτούς τομείς και ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οι οποίοι μπορούν να περιμένουν μία ξαφνική ευκαιρία ανανέωσης που θα τους ικανοποιήσει.

Ταύρος

Μια εξαιρετικά θετική όψη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται σήμερα και πρόκειται για το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε κάθε είδους γνώσεις και εμπειρίες. Έχεις αισιοδοξία, ανεμελιά και ενδεχομένως να τονωθούν η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας, η οποία ανανεώνεται πλήρως. Οι ευκαιρίες σήμερα για να αυξήσεις τα κέρδη σου είναι επίσης αρκετές, ενώ δεν αποκλείεται η πραγματοποίηση, μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας!

Παρθένος

Για εσένα Παρθένε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες τυχαίες συγκυρίες, βελτιώνουν απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μάλιστα, πολύ πιθανόν μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί, σε μία ενδιαφέρουσα σχέση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, βρίσκετε μαζί λύσεις και είναι ιδανική στιγμή να εξελίξετε την σχέση σας.

Αιγόκερως

Ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου να αναμένεις αυτές τις μέρες και μάλιστα απρόσμενα. Τα νέα και ειδήσεις που θα έχει τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα να αποφασίσεις ξαφνικά, να επισημοποιήσεις την σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει πολλά από αυτά που αναζητάς στον σύντροφο σου.