Σημαντική δωρεά της Barilla Hellas με το «Μπορούμε» σε οργανισμούς και στο ΚΥΑΔΑ


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Σημαντική δωρεά της Barilla Hellas με το «Μπορούμε»  σε οργανισμούς και στο ΚΥΑΔΑ
Η Barilla Hellas, με συνέπεια στο κοινωνικό της έργο και με ενεργή συμμετοχή στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων», ένωσε για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μπορούμε», χορηγώντας τρόφιμα σε οργανισμούς που υποστηρίζουν ευάλωτες ευπαθείς ομάδες.

Την περίοδο του καλοκαιριού, με την καθοδήγηση του «Μπορούμε», η Barilla Hellas προσέφερε τρόφιμα σε 8 οργανισμούς στις περιοχές της Αττικής και της Χαλκίδας, καλύπτοντας τις επισιτιστικές ανάγκες των ωφελούμενών τους, μέσα από τη δωρεά 100 και πλέον τόνων προϊόντων, τα οποία αριθμούν σε περίπου 750.000 μερίδες.

Αξιοσημείωτη υπήρξε και η υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο παραδόθηκε μεγάλο μέρος της ενέργειας αυτής και συγκεκριμένα 110 παλέτες, εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαχρονική συνεργασία με τον οργανισμό.

Jenny.Gr

H Barilla Hellas βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία πραγματοποιώντας δράσεις προσφοράς που συνάδουν με το σκοπό της, με στόχο τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.