6 συνήθειες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

6 συνήθειες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης
Η εγκυμοσύνη, το στρες, η έλλειψη πρωτεϊνών και οι δερματικές παθήσεις είναι μερικές από τις κυριότερες αιτίες της τριχόπτωσης. Μάθε πώς να την αντιμετωπίσεις.

Η τριχόπτωση στις γυναίκες μπορεί να οδηγήσει σε άβολες καταστάσεις και αγωνία γιατί αισθάνονται ότι δεν είναι όμορφες όταν έρχονται αντιμέτωπες μ’ αυτήν. Τα συμπτώματα της μπορεί να διαφέρουν από ήπια έως σοβαρά όπως υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών, φαλακρά μπαλώματα, αραίωση των μαλλιών κλπ. Η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης εξαρτάται από :

1. Διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες

Η λήψη αρκετής πρωτεΐνης είναι σημαντική για τα μαλλιά σας. Μπορείτε να καταναλώνετε έναν συνδυασμό φασολιών, κρέατος και φρέσκων αγροτικών προϊόντων για να ενισχύσετε την υγιή και δυνατή ανάπτυξη των μαλλιών.

2. Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής

Οι βιταμίνες και τα κατάλληλα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της τριχόπτωσης. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που μπορείτε να πάρετε χωρίς παρενέργειες.

3. Μασάζ μαλλιών

Το σωστό μασάζ στο κεφάλι προωθεί την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής διεγείροντας έτσι τους θύλακες των τριχών σας.

4. Διαχείριση του άγχους

Όταν ανησυχείτε, τα μαλλιά σας γίνονται πιο λεπτά. Όταν αγχώνεστε υπερβολικά, τα μαλλιά σας πέφτουν ή αραιώνουν. Στην περίπτωση αυτή, η διαχείριση του άγχους σας είναι ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψετε.

5. Ενδυνάμωση μαλλιών σε βάθος

Τα μαλλιά σας μπορεί να πέφτουν επειδή είναι αφυδατωμένα και αδύναμα. Η ενδυνάμωση μαλλιών είναι σημαντική, αν θέλετε να αποφύγετε τα ξηρά και αδύναμα μαλλιά. Μπορείτε να δοκιμάσετε την εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών Fusio-Dose της Kérastase που προσφέρει μέσα από τον κατάλληλο συνδυασμό Fusio Dose booster με concentre που θα επιλέξει ο κομμωτής σας, ενυδάτωση τρίχας και όλη την αναδόμηση, τη θρέψη και τη λάμψη που χρειάζονται τα μαλλιά σας.

Τι είναι το FUSIO-DOSE;

Ο κομμωτής σας, θα κάνει μια πλήρη επαγγελματική διάγνωση των μαλλιών σας, ώστε να εντοπίσει την κύρια ανάγκη τους. Στη συνέχεια, θα συζητήσετε τους στόχους για τα μαλλιά σας ώστε να αναδείξετε μαζί την δευτερεύουσα ανάγκη τους. Εκείνος, θα σας προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό booster με concentre Fusio-Dose με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών σας (διαθέσιμοι έως και 30 διαφορετικοί συνδυασμοί), θα εφαρμόσει την προσωποποιημένη θεραπεία και τα μαλλιά σας θα μεταμορφωθούν σε 5λεπτά! Με το Fusio-Dose της Kérastase θα καλύψετε τη βασική και τη δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών σας, μόνο σε μία θεραπεία που διαρκεί.

Jenny.Gr

6. Χρήση σωστών προϊόντων μαλλιών

Επειδή η τριχόπτωση των μαλλιών είναι μια τεράστια ανησυχία για τις γυναίκες, προτιμήστε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτήν. Η Kérastase έχει δημιουργήσει τα κατάλληλα προϊόντα που στοχεύουν στην αποκατάσταση της τριχόπτωσης. Ο καθημερινός ενδυναμωτικός ορός Serum Anti-Chute Fortifiant της σειράς Genesis της Kérastase συμβάλλει στην :

- Μείωση της τριχόπτωσης μετά από 6 εβδομάδες χρήσης

- Μείωση του κνησμού και της γενικότερης δυσφορίας μετά από 3 εβδομάδες χρήσης

- Προστασία του φυσικού προστατευτικού φραγμού του τριχωτού

- Βελτίωση της λειτουργίας φραγμού του τριχωτού

- Ενδυνάμωση τριχωτού

- Επαναγκύστρωση της τρίχας στη ρίζα

- Έλεγχο της αποβολής των τριχών

Επιπλέον, οι αμπούλες Cure Anti-Chute Fortifiantes της σειράς Genesis της Kérastase, προσφέρουν:

- Μείωση της τριχόπτωσης μετά από 6 εβδομάδες χρήσης

- Μείωση του κνησμού και της γενικότερης δυσφορίας μετά από 3 εβδομάδες χρήσης

- Προστασία του φυσικού προστατευτικού φραγμού του τριχωτού

- Ελαχιστοποίηση της τριχόπτωσης από τις ρίζες

- Βελτίωση της λειτουργίας φραγμού του τριχωτού

- Ενδυνάμωση του τριχωτού

- Επαναγκύστρωση της τρίχας στη ρίζα

Jenny.Gr