AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Draculis: 3 τύποι αναβατορίων σκάλας Stannah, για να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς!


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

Draculis: 3 τύποι αναβατορίων σκάλας Stannah, για να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς!
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να διαλέξετε το ιδανικό αναβατόριο σκάλας για εσάς και τις ανάγκες σας.

Όλα τα μοντέλα ανελκυστήρων σκάλας Stannah, μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, τις σκάλες και τις ράγες για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί, σίγουρα θα διαπιστώσετε τις μεταξύ τους διαφορές. Στη Draculis για να σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, σας αναφέρουμε μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά τους και τις διαφορές του καθενός ανελκυστήρα σκάλας, από την αγορά μέχρι και την εγκατάσταση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

1. Ανελκυστήρες για ευθείες σκάλες

Οι ανελκυστήρες για ευθείες σκάλες είναι ίσως ο τύπος του ανελκυστήρα σκάλας που βλέπετε πιο συχνά. Διαθέτουν απλό αλλά στιβαρό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένοι για σκάλες ευθύγραμμης διαδρομής, ενώ μπορούν να καλύψουν ύψη έως και 12 μέτρα! Συνήθως, οι ράγες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να εγκατασταθούν σε σκάλες διαφορετικές από αυτές για τις οποίες σχεδιάστηκαν αρχικά, αλλά αυτό πρέπει να γίνει μόνο από επαγγελματία εγκαταστάτη.

2. Ανελκυστήρες για κυκλικές σκάλες

Σε αντίθεση με τους ευθύγραμμους, οι ανελκυστήρες σκάλας για περιστροφικές σκάλες, έχουν σχεδιαστεί για σκάλες με στροφές και με πολύπλοκη κατασκευή. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι κατά παραγγελία ανελκυστήρες για κυκλικές σκάλες, σχεδιάζονται αποκλειστικά για μια συγκεκριμένη σκάλα, διαθέτουν ακριβείς μετρήσεις για τις στροφές και για τα πλατύσκαλα. Επειδή είναι κατασκευασμένοι στα μέτρα της δικής σας σκάλας, είναι συνήθως πιο ακριβοί και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κατασκευαστούν.

3. Ανελκυστήρες σκάλας εξωτερικού χώρου

Αυτός ο τύπος ανελκυστήρα σκάλας έχει σχεδιαστεί ειδικά για εξωτερικές σκάλες, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυλές, κήπους και εισόδους κατοικιών. Οι ανθεκτικές μεταλλικές ράγες και τα στιβαρά πλαστικά καθίσματα μπορούν να αντέξουν τη συνεχή έκθεση στη ζέστη και το κρύο, τις βροχερές συνθήκες ακόμα και τα χιόνια. Διαθέτουν επίσης προστατευτικό κάλυμμα και σύστημα κλειδώματος κλειδιού για πρόσθετη ασφάλεια.

4. Τρεις τύποι ράγας

Υπάρχουν 3 τύποι ράγας: για ευθείες, περιστροφικές και εξωτερικές σκάλες. Η ράγα είναι ο μηχανισμός, όπου η καρέκλα κινείται όταν ανεβαίνει και κατεβαίνει τα σκαλοπάτια. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, για να ακολουθεί άψογα την κλίση, όλες τις στροφές και τα πλατύσκαλα του κάθε κλιμακοστασίου. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού και της παραγωγής, άρα η επιλογή της σωστής ράγας, είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη, όταν ψάχνετε για ανελκυστήρα σκάλας.

Άλλα χαρακτηριστικά ενός ανελκυστήρα σκάλας

Μεγάλη ποικιλία σε τύπους καθισμάτων, σε υφάσματα και χρώματα για επιλέξετε τον σωστό τύπο ανελκυστήρα σκάλας, με βάση τη δικής σας αισθητική ή την διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι ανελκυστήρες σκάλας της Draculis διαθέτουν: ζώνες για μέγιστη ασφάλεια, ηλεκτρονικούς αισθητήρες που ανιχνεύουν αντικείμενα πάνω στα σκαλοπάτια, κλειδαριά για να τον χρησιμοποιείται μόνο εσείς, βάρος ανύψωσης έως 135 κιλά, χειριστήρια εύκολα στη χρήση πάνω στους βραχίονες, αυτόματη αναδίπλωση της καρέκλας, των μπράτσων & του υποπόδιου, control που τοποθετούνται στον τοίχο και περιστρεφόμενα καθίσματα για άνετη επιβίβαση & αποβίβαση.

Πώς να επιλέξετε το σωστό ανελκυστήρα σκάλας

Η επιλογή του σωστού μοντέλου ανελκυστήρα σκάλας, με τα πρόσθετα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές σας ανάγκες, μπορεί να είναι μια αρκετά περίπλοκη υπόθεση. Επομένως, φροντίστε να παραμένετε καλά ενημερωμένοι και να γνωρίζετε όλες τις επιλογές σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό, είναι να μιλήσετε με έναν μηχανολόγο της εταιρίας μας, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει για τον ιδανικό ανελκυστήρα σκάλας για τον δικό σας χώρο.

Στη Draculis σας προσφέρουμε Δωρεάν μελέτη της σκάλας για να βρείτε τον ανελκυστήρα σκάλας που θα ταιριάζει άψογα στις ανάγκες κινητικότητάς σας και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε ξανά την ελευθερία και την αυτονομία σας.

Ζητήστε ραντεβού, για μια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2842018, 210 2841189

Έκθεση: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής

E-mail: [email protected]

https://draculis.gr

https://www.stannah.gr