AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Η FaCad’oro παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων Arrêt, εμπνευσμένη από τη δύναμη των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο


JTeam

21 Νοεμβρίου 2022

Η FaCad’oro παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων Arrêt, εμπνευσμένη από τη δύναμη των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο
Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των γυναικών μέσα από την ομώνυμη νέα συλλογή κοσμημάτων.

Η FaCad’oro, το διαχρονικό και εμβληματικό brand κοσμημάτων παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή συλλογή Arrêt, εμπνευσμένη από τη δύναμη των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο.

Για τη δημιουργία της Arrêt, η FaCad’oro άντλησε έμπνευση από τις γυναίκες που μάχονται καθημερινά, ξεπερνούν κάθε φόβο και αντιστέκονται στη βία. Μέσα από την τέχνη η FaCad’oro επιδιώκει να ενώσει τη φωνή της με κάθε γυναίκα που αγωνίζεται και ονειρεύεται έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και φως.

Όλα τα σχέδια της συλλογής κοσμημάτων Arrêt εμπεριέχουν μία τελεία με συμβολικό χαρακτήρα. Είναι η τελεία που βάζουμε σε κάθε μορφή βίας, σε ό,τι δε μας εκφράζει, σε ό,τι μας καταπιέζει. Αυτή η τελεία συμβολίζει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας.

Η FaCad’oro, από το 1976, έχει ως πηγή έμπνευσης τη δύναμη, την ομορφιά και τη μαγεία της γυναικείας φύσης, υμνώντας την αγάπη μέσα από τις δημιουργίες της, σχεδιάζοντας κοσμήματα που συνοδεύουν τις ομορφότερες στιγμές των ανθρώπων. Κάθε κόσμημα FaCad’oro μεταφέρει πάντα ένα συμβολικό μήνυμα, έτσι ακριβώς και κάθε σχέδιο της νέας συλλογής Arrêt μεταφέρει το μήνυμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στην έμφυλη βία.

#arret #arretbyfacadoro