Ζήστε ονειρεμένα τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων με την ομάδα των 5 εποχών


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

Ζήστε ονειρεμένα τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων με την ομάδα των 5 εποχών
Η Σοφία Παπαδοπούλου και οι συνεργάτες της, επιστρέφουν πιο έτοιμοι από ποτέ- και «μοιράζουν» απλόχερα μοναδικές στιγμές γεμάτες παιχνίδια, γέλια, μουσικές και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις! Γεμάτοι αγάπη για τα παιδιά και με «οδηγό» το θεατρικό παιχνίδι, «πασπαλίζουν» παραστάσεις και εργαστήρια με άφθονη αστερόσκονη και παρέα με τη Λίνα Μαγισσουλίνα, τον Άγιο Βασίλη, τους Καλικάντζαρους και τα Ξωτικά, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να «ζωντανέψουν» τις πιο όμορφες ιστορίες και να φτιάξουν «μαζί» αξέχαστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Χριστουγεννιάτικη Διαδραστική Παράσταση:

«Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα» - 9η Χρονιά επιτυχίας

Η πιο - πιο - πιο Χριστουγεννιάτικη παράσταση της πόλης επιστρέφει για 4 μόνο παραστάσεις στην Κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104! Μια παράσταση-παιχνίδι, για «παιδιά» από 3-103 ετών!

Υπόθεση: Η Λίνα Μαγισσουλίνα, η αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, ανεβαίνει στο μαγικό σκουπάκι της, κουνάει το ραβδάκι της και «προσγειώνεται» στον Βόρειο Πόλο! Αναστατώνει τη Σία Μαγισσία, ξεσηκώνει τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, μα κυρίως σκορπάει άφθονη Χριστουγεννιάτικη μαγεία και ταξιδεύει τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους φίλους στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής!

Λίγα λόγια για την παράσταση: Τα «Παιχνιδομαγέματα», η διαδραστική παράσταση που έχει διακριθεί επανειλημμένα ως μια από τις καλύτερες παραστάσεις και έχει αγαπηθεί όσο λίγες, επιστρέφει ανανεωμένη. Η Λίνα Μαγισσουλίνα με την κιθάρα της, η Σία Μαγισσία με τα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια της, η Παραμυθού με τα παιχνίδια της και ο Άγιος Βασίλης με τα «πολύτιμα» δώρα του, ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους και τους προσκαλούν να γίνουν μια θεότρελη παρέα που θα ζωντανέψει τον χριστουγεννιάτικο χορό του βυθού, θα ταξιδέψει μέχρι τα σύννεφα και τελικά θα καταφέρει ν’ αγγίξει το αστέρι των Χριστουγέννων!

Τα «Παιχνιδομαγέματα» είναι η παράσταση που θα συναντήσεις μαμάδες και μπαμπάδες με τα πόδια ψηλά στον αέρα, που θα συγκινηθείς και θα γελάσεις μέχρι δακρύων και που ανάμεσα στα γέλια και στα χαχανητά όλο και κάποια παιδική φωνούλα, θα ακούσεις να λέει: «Μαμά τελειώνει; Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!».

Jenny.Gr

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων: Κυριακές: 4/12, 11/12, 18/12 & Δευτέρα 26/12 στις 16:00

Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Σοφία Παπαδοπούλου

Ερμηνεύουν: Τερέζα Μόσχου, Ειρήνη Μαυρικάκη, Σπύρος Μπόσγας, Σοφία Παπαδοπούλου

Τιμή εισιτηρίου: 12€, 10€, 9€ & 8€

(Οι μειωμένες τιμές ισχύουν με την αγορά πακέτου προσφοράς! Ρωτήστε μας!).

5 Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια (αποκλειστικά για ξωτικά)

Jenny.Gr