ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα έχουν ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο εξαιτίας της Πανσέληνου


JTeam

7 Ιανουαρίου 2023

Ποια ζώδια θα έχουν ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο εξαιτίας της Πανσέληνου
Οι ανατροπές και εντάσεις, που έρχονται για κάθε ζώδιο μετά την Σελήνη στους Καρκίνους.

Μπορεί η Πανσέληνος στους Καρκίνους να πραγματοποίηθηκε εχθές 6/01, ωστόσο η επιρροή της είναι ακόμη έντονη και φέρνει ανακατατάξεις και οριστικές αλλαγές για πολλά ζώδια.

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Καρκίνο και την Κυριακή τα ξημερώματα στις 04:39 θα προχωρήσει στον Λέοντα. Το Σάββατο είναι μια «ιδιαίτερη» μέρα, καθώς εκτός από την επιρροή της Πανσελήνου θα έχουμε και τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί πιο χαοτικές συνθήκες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και μπόλικη ασυνεννοησία. Οφείλουμε να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί, αλλά κυρίως τα 3 παρακάτω ζώδια, τα οποία θα επηρεαστούν έντονα από τα παραπάνω αστρολογικά δρώμενα και πολύ πιθανό να έχουν ανατροπές και καθοριστικές αλλαγές:

Καρκίνος

Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια δύστροπη περίοδος για όλους σχεδόν, ειδικά για εσάς τους καρκίνους, όπου ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και πιθανώς να υπάρχει ένα επικοινωνιακό χάος σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές, αλλά ακόμη και στις μετακινήσεις και τα σχέδια σας. Δείξτε προσαρμοστικότητα και υπομονή, καθώς πολλά από αυτά που περιμένατε θα ανατραπούν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου δημιουργεί κλίμα έντασης ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος δεν αναγνωρίζει τη δουλειά σας και σας αδικεί. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω την ίδια μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Με κάποιο τρόπο είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει αυτές τις μέρες κι ακόμη νιώθετε μέσα σας αρκετή αστάθεια. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά μπορεί να σας προκαλούν δυσφορία, αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

TAGS