Πώς να «ρομαντικοποιήσεις» τη ζωή σου αυτή την Άνοιξη (πέρα από το να αγοράσεις λουλούδια)


JTeam

11 Μαρτίου 2023

Πώς να «ρομαντικοποιήσεις» τη ζωή σου αυτή την Άνοιξη (πέρα από το να αγοράσεις λουλούδια)
Ήρθε ώρα να ενδώσεις στα βασικά trends του TikTok και instagram γιατί υπάρχει λόγος

Είναι μια από τις ομορφότερες εποχές παρά τις αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν. Η αίσθηση της «αναγέννησης» κυριαρχεί παντού στη φύση, και αν δεν ρομαντικοποιήσουμε τώρα τις ζωές μας, τότε πότε;

Το να «ρομαντικοποιείς» την καθημερινότητα του, έχει γίνει huge θέμα στα social και όχι άδικα. Στην ουσία πρόκειται για μια ακόμη μορφή selfcare. Οι περισσότερες συνήθειες και τακτικές, γίνονται στην ουσία για να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει έστω και λίγο καλύτερα. Να τον προσέξεις, αλλά και να τον ικανοποιήσεις όπως χρειάζεται.

Από το να αγοράσεις λουλούδια, μέχρι να φτιάξεις το ονειρεμένο cocktail που σου έχει λείψει από τις καλοκαιρινές νύχτες, ακολουθεί λίστα με τακτικές για «ρομαντικοποιήση Σαββάτου»:

Οργάνωσε ένα picnic

Tώρα που ανοίγει ο καιρός, πιάσε ένα μπουκάλι κρασί και κάποια snacks και απόλαυσε το δίπλα στην άδεια παραλία, με όποια παρέα επιλέξεις ή μόνη. Ίσως από τις καλύτερες επιλογές σου για τη φετινή Άνοιξη. Συν θα τραβήξεις και υπέροχες λήψεις, δίπλα στο κύμα.

«Morning Moment»

Ποτέ οι πρωινές μας ρουτίνες δεν ήταν πιο σημαντικές. Σήμερα που είναι Σάββατο πάρε τον χρόνο σου να σηκωθείς, μα κυρίως απόλαυσε ένα slow πρωινό. Μύρισε τον καφέ σου πριν πιείς, απόλαυσε την έντονη γεύση του αμέσως μετά το πρωινό ντουζ, και νιώσε πιο φρέσκια και αναζωογονημένη από ποτέ.

Jenny.Gr


Φτιάξε moodboard (είτε ηλεκτρονικό, είτε στον τοίχο σου/ υπολογιστή σου)

Αν δεν έχεις ήδη pinterest, κάνε ένα τσεκ για εικόνες σε θέματα που σε ενδιαφέρουν και ίσως εκπλαγείς από την έμπνευση αλλά και από τις ιδέες που θα έχεις.

Jenny.Gr

Πρόσθεσε φυτά στον χώρο σου ή το μπαλκόνι

Τι καλύτερο από το να φέρεις τη φύση ένα βήμα πιο κοντά σου; Η αρμονία που προσθέτουν τα φυτά στον χώρο, μπορεί πραγματικά να εξισορροπήσει μέχρι τις ορμόνες του οργανισμού.

Δοκίμασε νέα ροφήματα για χαλάρωση

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ χαμομήλι ή βαλεριάνα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμη υπάρχουν υπέροχα και αρωματικά ροφήματα, τα οποία μπορούν είτε να σε χαλαρώσουν, είτε να σε βοηθήσουν με διάφορα θέματα πχ στομαχικά.

Jenny.Gr


Ξεκίνα το pre drinking πριν την έξοδο σου

Γιατί να περιμένεις μέχρι το βράδυ να περάσεις καλά; Βάλε τη μουσική σου από νωρίς το απόγευμα, φτιάξε το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κοκτέιλ και ξεκίνα τις ετοιμασίες του μακιγιάζ και των μαλλιών με την ησυχία σου.

Γράψε ένα γράμμα ή διάβασε ένα βιβλίο

Ωραία και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, αλλά το χαρτί είναι που μένει. Σκέψου το πρώτο άτομο που εκτιμάς περισσότερο, και γνωρίζεις πως επίσης θα εκτιμήσει μια τέτοια κίνηση, και μη διστάσεις να απελευθερωθείς από τα συναισθήματα σου.

Jenny.Gr


Φόρεσε τα αγαπημένα σου εσώρουχα

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το πόσο μπορεί να αλλάξει η διάθεση σου, μόνο με το κατάλληλο σετ εσωρούχων.

Επέλεξε παστέλ αποχρώσεις για τα νύχια ή την εμφάνιση σου

Έχεις τα manicure της Άνοιξης 2023;

Αυτοϊκανοποιήσου

Μόνο θετικά έχει να σου προσφέρει, τόσο στη διάθεση, όσο και στον οργανισμό.