Όλα όσα έγιναν στο δεύτερο Empowering Women by JennyGr


JTeam

29 Μαΐου 2023

Όλα όσα έγιναν στο δεύτερο Empowering Women by JennyGr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο workshop αφιερωμένο στη γυναίκα!

Την Κυριακή 7 Μαΐου, στο Anassa City Events, ολοκληρώθηκε το δεύτερο all day workshop αφιερωμένο στη γυναίκα, Empowering Women by JennyGr. Προσωπικές ιστορίες, βήματα για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, τρόποι για την ανάδειξη των καλύτερων και δυνατότερων πτυχών του εαυτού, πρακτικά ζητήματα σε καθημερινές αναζητήσεις, συμβουλές για εξέλιξη τόσο εσωτερικά, όσο κι εξωτερικά - όλα αυτά, και πολλά περισσότερα, παρουσιάστηκαν εκείνη τη μέρα!

Δείτε το βίντεο με όλα όσα ζήσαμε στο event!

Την έναρξη της εκδήλωσης εκδήλωσης έκανε ο Αντώνης Φραγκάκης με ένα μάθημα γιόγκα.

Ακολούθησε το workshop The Power of Care από την Kérastase, στο οποίο ο hair expert, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Haute Coiffure Franchise Eλλάδας και ιδιοκτήτης του Sadu Hair, Σταμάτης Καραΐσκος, μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου μίλησαν όχι απλώς για την περιποίηση των μαλλιών, αλλά και για την αυτοφροντίδα, και τον ρόλο του επαγγελματία κομμωτή για την αυτοπεποίθηση μιας σύγχρονης γυναίκας.

Η Sexual Wellness Educator και ιδρύτρια του we.free.project, Χρύσαλη Γεωργίου, ενδυνάμωσε τις γυναίκες δίνοντας συμβουλές για την πραγματική σύνδεση της γυναίκας με το σώμα της, την απενοχοποίηση της σεξουαλικότητας και την απόλαυση.

Ο δρ Κωνσταντίνος Κωσταράς, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών & Ιδρυτικό μέλος του Institute of Life ΙΑΣΩ, έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάψυξη ωαρίων. Έπειτα, η Πέτρα Καλαμπόκα μοιράστηκε την ιστορία της και, με τη fashion editor του JennyGr, Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό fashion workshop με την answear.gr.

Η συγγραφέας, η Μαρία Παναγοπούλου, με αφορμή την έκδοση του νέου της έργου, «Οι γυναίκες δεν κλαίνε» από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, μίλησε για το stalking.

Jenny.Gr

Η Κατερίνα Νανόπουλου, aka Bubbles and Avocados, έδωσε έναν βασικό οδηγό για τον περιορισμό του food waste. Μέσα από την οργάνωση των γευμάτων της εβδομάδας και τις δημιουργικές συνταγές, εξήγησε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων και η μείωση της σπατάλης τροφίμων, είναι παραπάνω από εφικτές.

To workshop έκλεισε με χορό. Με εργαλείο τη σιωπηλή πρακτική των 5Rhythms®, συνοδεία μουσικής όλων των ειδών, η Πάττυ Πετροπούλου με Live Djing έδειξε στις συμμετέχουσες πώς να «σκανάρουν» το σώμα και το συναίσθημά τους, για να εκφράσουν ό,τι ανακαλύπτουν, να αποδεσμευτούν από ό,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή τους, να αισθανθούν ανάλαφρες και να νιώσουν την ηρεμία που φέρνει η αυτοαποδοχή και η γνώση του ότι δεν είναι μόνες.

Στο event υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner όπου παιδαγωγοί ταξίδεψαν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και όχι μόνο, με την υποστήριξη των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η εταιρεία Symbeeosis πρόσφερε βιολογικά βότανα, τσάι του βουνού και μέλι με ενισχυμένα δραστικά εκχυλίσματα και έδωσε στις συμμετέχουσες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ένα brand που στηρίζει το ευ ζην, και ασπάζεται τη βιωσιμότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία εκφράζοντας έμπρακτα πως η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση είναι το μέλλον.

Η ΚΕΝΤΙΑ, συνώνυμο του design, της καινοτομίας και της προσιτής ποιότητας, είχε επίσης παρουσία στον χώρο, με τα μοναδικά προϊόντα της και τις νέες Zero Waste συσκευασίες που είναι 100% ανακυκλώσιμες και 100% επαναχρησιμοποιούμενες. Γιατί το ΚΕ της ζωής μας δεν αφορά μόνο το σπίτι μας. Αφορά το ευρύτερο και μεγαλύτερο σπίτι όλων που είναι ο κόσμος που ζούμε εμείς και που θα ζήσουν τα παιδιά μας.

Κι επειδή η αυτοφροντίδα είναι άρρητκα συνδεδεμένη με τη φροντίδα της επιδερμίδα μας, η Medisei, με τη σειρά Time Eraser, πρόσφερε τα απαραίτητα εργαλεία όχι για προστασία από τον χρόνο, καθώς δεν είναι εχθρός καμίας γυναίκας, αλλά για τη συμφιλίωση μαζί του.

Jenny.Gr