Η Σελίν Ντιόν τραγούδησε δημόσια έπειτα από 3,5 χρόνια και άφησε τους πάντες άναυδους


JTeam

7 Νοεμβρίου 2023

Η Σελίν Ντιόν τραγούδησε δημόσια έπειτα από 3,5 χρόνια και άφησε τους πάντες άναυδους
Splash News
Η Σελίν Ντιόν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει και χάρισε σε όλους μία υπέροχη στιγμή

Από τη μέρα που διαγνώστηκε με το σύνδρομο «Stiff person», η Σελίν Ντιόν δεν έχει δώσει καμία συναυλία. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα άφησε άναυδους τους πάντες, αφού όταν βγήκε να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens, αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο και να χαρίσει σε όλους μία υπέροχη στιγμή.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο επικοινωνίας της ομάδας χόκεϊ των Canadiens, η Ντιόν έδειχνε αληθινά ευτυχισμένη εκείνη τη στιγμή. «Ξέρω ότι έχει καλές και όχι τόσο καλές μέρες, αλλά αυτή ήταν μια πολύ καλή μέρα. Έχει περάσει πολλά, και το να την βλέπεις έτσι και να χαμογελάει και να είναι τόσο χαρούμενη είναι εκπληκτικό», αποκάλυψε.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «ήταν μία απίστευτη στιγμή. Είναι μία καταπληκτική γυναίκα», δήλωσε, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της η Σελίν Ντιόν «μιλούσε και περνούσε καλά».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο Λας Βέγκας όπου και μπήκε στα αποδυτήρια της T-Mobile Arena στο για να χαιρετήσει την ομάδα της πατρίδας της.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής της, η αντιπρόεδρος επικοινωνία της ομάδας χόκεϊ των Canadiens μοιράστηκε φωτογραφίες μαζί με την ερμηνεύτρια: «Είχαμε μια όμορφη επίσκεψη στο παιχνίδι στο Λας Βέγκας χθες. Ευχαριστούμε @celinedion για τη γενναιοδωρία σου. Όλη η ομάδα είναι τόσο χαρούμενη που γνώρισε τόσο εσένα όσο και την οικογένειά σου», έγραψε χαρακτηριστικά.