Aνάδρομος Ερμής στον Τοξότη από αύριο έως και την Πρωτοχρονιά


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2023

Aνάδρομος Ερμής στον Τοξότη από αύριο έως και την Πρωτοχρονιά
Η δεύτερη φάση της ανάδρομης πορείας του Ερμή συνεχίζεται στο ζώδιο του Τοξότη

Γνωρίζουμε ήδη καλά πόσο σημαντικός για την αστρολογία, είναι ο ανάδρομος Ερμής, αλλά και πόσο επηρεάζει τα ζώδια. Αυτό το διάστημα ο Ερμής έχει μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 13/12 όπου βρισκόταν στο ζώδιο του Αιγόκερου. Από αύριο όμως, αφήνει το συγκεκριμένο ζώδιο και περνάει στον Τοξότη. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα ολοκληρωθεί την Πρωτοχρονιά και μέχρι τότε οι καταστάσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές ειδικά σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη θα βρίσκεται σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα όλο αυτό το διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι το τοπίο θα είναι θολό και θα είναι πολύ δύσκολο να δούμε τις καταστάσεις αντικειμενικά και να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Επομένως, αυτή δεν είναι καθόλου μια καλή περίοδος για να πάρουμε αποφάσεις, και να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, τη μεγαλύτερη επιρροή θα δεχτούν:

  • Δίδυμοι

Θα έχετε ακριβώς απέναντι σας τον ανάδρομο Ερμή και αυτό σημαίνει πως θα αναθεωρήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα μέσα σε αυτές. . Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σας βάζει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των σχέσεων σας και μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια ελαττώματα και συμπεριφορές που είχατε παραβλέψει. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ σημαντικό να βάλετε τα όρια σας στους άλλους, και να προσέχετε επιστροφές από το παρελθόν σας.

  • Παρθένοι

Το σπίτι, η οικογένεια, αλλά και η συναισθηματική ανασφάλεια θα επηρεαστούν πολύ έντονα από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη. Μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους ή να νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε την κατανόηση και την υποστήριξη που θα θέλατε. Η ψυχολογία σας ίσως είναι φορτισμένη και μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που θα αγγίξουν τραύματα που δεν έχετε επουλώσει. Προσπαθήστε όμως, να δείτε αυτά τα γεγονότα ως μια μια ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να βρείτε αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν.

  • Τοξότες

Στο δικό σας ζώδιο οπισθοχωρεί ο Ερμής και σας φέρνει τα πάνω-κάτω. Είστε το ζώδιο που επηρεάζεστε περισσότερο αυτές τις ημέρες και τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θα θέλατε. Αναβολές, καθυστερήσεις και αναποδιές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, ωστόσο δείξτε υπομονή γιατί πρόκειται για κάτι παροδικό. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει μέσα στο Νοέμβριο και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες αποφάσεις που πήρατε.