CELEBRITIES

Rooney Mara: «Δεν προσπάθησα να γίνω style icon»


18 Ιανουαρίου 2013

ROONEY-MARA4.jpg

H 27χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας Side Effects βρίσκεται στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue και μιλάει για την εικόνα της και το στυλ της.

 Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως ποτέ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση και το στυλ της. «Το θέμα είναι ότι είναι το ενοχλητικό κομμάτι της δουλειάς- δεν είμαι μοντέλο και ούτε θέλω να γίνω. Δεν προσπάθησα να γίνω style icon. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αλλά έχει σημασία και ή πρέπει να το πολεμήσω ή να αποδεχτώ ότι είναι μέρος της δουλειάς μου και ότι μπορώ επίσης να φοράω πράγματα που μου αρέσουν και που με αντιπροσωπεύουν.»

Στη συνέντευξή της μίλησε επίσης για την υποκριτική και τους χαρακτήρες που υποδύεται. «Κάνω σκληρή αυτοκριτική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά που έχω κάνει σκέφτομαι ότι θα προτιμούσα να τα είχα κάνει διαφορετικά, γιατί αυτό είναι κάτι που το βλέπεις στην πορεία και πάντα ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Νομίζω ότι θα ένιωθα έτσι για ο,τιδήποτε έχω κάνει.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.