CELEBRITIES

Που λέτε να μοιάζει η μικρή Gosling-Mendes;


17 Σεπτεμβρίου 2014

1337701629_ryan-gosling-eva-mendes-zoom.jpg

Δείτε την φωτογραφία.

Σήμερα τα ξημερώματα οι διάσημοι ηθοποιοί, Eva Mendes και Ryan Gosling υποδέχτηκαν το μωράκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως είναι λογικό όλα τα μέσα πλέον ασχολούνται μαζί τους και κάνουν προβλέψεις για το πως θα είναι η μικρή τους κορούλα. Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή και φήμες λένε ότι θα μοιάζει περισσότερο στην Eva Mendes... Ο καλλιτέχνης Joe Mullins δεν έμεινε όμως εκεί... Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και κλέβοντας τα πιο έντονα χαρακτηριστικά από τους διάσημους γονείς πρόβλεψε πως θα είναι η μικρή Gosling-Mendes σε λίγα χρόνια.

EXCLUSIVE: Forensic artist predicts how Eva Mendes and Ryan Gosling's daughter will look

Απ'ότι βλέπετε στην φωτογραφία, ο Ryan Gosling υστερεί λίγο στα χαρακτηριστικά της κόρης του. Χείλη, βλέμμα και φρύδια είναι "καρμπόν" της Eva Mendes. Μπορούμε να πούμε όμως ότι το σχήμα των ματιών ανήκει στο Ryan. Λέτε να πέσει μέσα στην πρόβλεψή του ο καλλιτέχνης; Το μέλλον θα δείξει!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.