CELEBRITIES

«H Mariah Carey δεν μπορεί να τραγουδήσει πια», λένε οι fans της


6 Οκτωβρίου 2014

Οι φωνητικές δυνατότητες της Mariah Carey δέχτηκαν έντονη κριτική από τους θαυμαστές της μετά την πρόσφατη συναυλία της το περασμένο Σάββατο στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Η 44χρονη ερμηνεύτρια ξεκίνησε από το Τόκιο την παγκόσμια περιοδεία της Elusive Chanteuse World Tour, χωρίς ωστόσο να ενθουσιάσει τους φαν της, που έγραψαν μεταξύ άλλων στο Twitter: «Είναι το τέλος της καριέρας της Mariah Carey. Είναι θρύλος. Καιρός να αποσυρθεί. Δεν μπορεί να τραγουδήσει πια. Καθόλου. Τι συνέβη;». Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Όντως, η Mariah Carey δεν μπορεί να τραγουδήσει πια. Ήταν άσχημο να την ακούμε έτσι. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν τραγουδάει πια live».

Από την άλλη, μερικοί από τους φανατικούς της ακροατές δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την ερμηνεία της. Ο εκπρόσωπός της με τη σειρά του σχολίασε: «Τα σχόλια που ακούσαμε εμείς από τους θαυμαστές ήταν σπουδαία».

Τα σχόλια ακολουθούν μία άσχημη περίοδο για την Mariah Carey, που μόλις πριν μερικές εβδομάδες χώρισε από τον σύζυγό της Nick Cannon μετά από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση των διδύμων Moroccan και Monroe. Η περιοδεία της συνεχίζεται στην Ασία, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.