CELEBRITIES

Απίστευτο! Έρχεται το νέο "Sex & the City";


7 Οκτωβρίου 2014

Δύο... «κρυπτογραφημένα» tweets της Sarah Jessica Parker, της διάσημης Carrie Bradshaw από το Sex and the City, ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν νέο γύρο φημών για το αν και κατά πόσο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς της επιτυχημένης σειράς.

Η συμπρωταγωνίστριά της Kristin Davis, η «Charlotte» της σειράς, τουίταρε στην Parker πόσο της λείπει κι εκείνη της απάντησε αινιγματικά αν «έμαθε τα νέα». Τότε παρενέβη μία φαν της σειράς, ζητώντας διευκρινίσεις και ρωτώντας «ποια νέα», για να λάβει από την Parker την απάντηση «αυτά τα νέα που κυκλοφορούν». Tα νέα που κυκλοφορούν είναι πως επίκειται το Sex and the City 3 , καθώς μετά το ανοιχτό παραθυράκι των παραγωγών, η Jennifer Hudson, που συμμετείχε στις δύο προηγούμενες ταινίες ως «η Luise από τοSaint Louis», η βοηθός της Carrie, επιβεβαίωσε πως πρόσφατα της έγιναν κάποιες κρούσεις που δείχνουν ότι ναι, το σκέφτονται σοβαρά να γυρίσουν και το τρίτο μέρος της ταινίας.

tweet-ena-sex Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.