CELEBRITIES

O Γιώργος Σατσίδης μιλά αποκλειστικά με τον Dracula


14 Οκτωβρίου 2014

Στον πρώτο μεγάλο ρόλο της ζωής του στην ταινία "Dracula:Untold" που κατέκτησε το box office και στην Ελλάδα, ο ραγδαία ανερχόμενος σταρ του Hollywood Luke Evans, μιλάει αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του BUZZ στον OTETV.
 
Δείτε όμως και την συναρπαστική ταινία! Σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Δράκουλα (το 1931), το στούντιο που μας «πρωτοσύστησε» το είδος του τρόμου, η Universal Pictures, έρχεται να μας αφηγηθεί την αυθεντική ιστορία του Βλαντ ΙΙΙ του Παλουκωτή, του ανθρώπου που έμελλε να μείνει στην Ιστορία όχι τόσο επειδή «παλούκωνε» τους εχθρούς του, αλλά, κυρίως, επειδή μεταμορφώθηκε, για να σώσει την οικογένειά του, στο πλέον πανίσχυρο πλάσμα της νύχτας. Μια επική περιπέτεια δράσης με πρωταγωνιστή τον Luke Evans, που αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία πίσω από το θρύλο του αιμοδιψή Πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.