CELEBRITIES

H Maria Menounos απαντά πρώτη φορά αν είναι έγκυος!


16 Οκτωβρίου 2014

Derek-Hough-Doing-Interview-EXTRA-ve8Wq47AUmBx.jpg

Mέσα από την εκπομπή της μίλησε η Maria Menounos για τον φημολογούμενο ερχομό του πελαργού, απαντώντας πρώτη φορά στα σχετικά δημοσιεύματα

«Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός για την εμφάνισή μου, επειδή, λέει, είχα βάλει ένα ρούχο που έκρυβε την φουσκωμένη μου κοιλίτσα», είπε η 36χρονη παρουσιάστρια στην εκπομπή της, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο «Variety Power of Women», που πυροδότησε τις φήμες για την εγκυμοσύνη.

Από τα χείλη της κρεμάστηκαν συμπαρουσιαστές και κοινό, ωστόσο, η συνέχεια δεν είχε χαρμόσυνα νέα: «όχι, δεν είμαι έγκυος!», είπε η Maria, κοιτώντας, μάλιστα, ευθέως την κάμερα για να μην αφήσει καμία αμφιβολία!

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, λέγοντας ότι αν εκείνη και ο αγαπημένος της -ο Keven Undergaro, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 1998- αποφασίσουν να γίνουν γονείς, τότε θα το πράξουν.

«Επί τέσσερα χρόνια φοβόμουν να κάνω παιδιά. Φοβόμουν ότι θα τα αγαπώ τόσο πολύ, που θα σταματούσα εντελώς να λειτουργώ», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, προσθέτοντας ότι απευθύνθηκε σε ειδικό για να καταπολεμήσει την φοβία της και κατέληξε: «έβαλα τα κλάματα σαν υστερική, όταν συνειδητοποίησα τι θα έχανα εξαιτίας του φόβου μου».

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.