CELEBRITIES

Κατέρρευσε η Jennifer Lopez όταν την χώρισε ο Ben Affleck


8 Νοεμβρίου 2014

Κι εκεί που πιστεύεις πως οι γυναίκες σαν την Jennifer Lopez τα έχουν όλα, έρχεται η Λατίνα με το βιβλίο της «True Love» να σου αναιρέσει τα πάντα.

Η Jennifer Lopez, μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον δύσκολο χωρισμό της από τον Ben Affleck γράφοντας πως μετά την διάλυση του αρραβώνα τους από τον ηθοποιό, η ίδια έκανε να συνέλθει από το σοκ τρεις ολόκληρες μέρες.

Lopez και Affleck συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2002 όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία Gigli, που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες στην καριέρα και των δυο τους. Ωστόσο, ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι των δημοσιογράφων, αρραβωνιάστηκαν και όλοι περίμεναν να δουν την Λόπεζ νυφούλα δίπλα του.

«Ονειρευόμουν και σχεδίαζα έναν παραμυθένιο γάμο για μένα και τον Ben. Ήθελα σαν τρελή να κάνω οικογένεια μαζί του, να γεννήσω τα παιδιά του, αντί γι’ αυτό όμως, εκείνος διέλυσε τον αρραβώνα μας. Επί τρεις μέρες ήμουν στα πατώματα. Ένιωθα πως η καρδιά μου θα σκιστεί στα δύο. Δε μπορούσα να συνέλθω από το σοκ και μισούσα τον τρόπο που αναφέρονταν οι δημοσιογράφοι σε εμάς, καθώς δεν ήμασταν πια οι Bennifer», παραδέχεται η Lopez.

Όσο για τον γάμο του πρώην αρραβωνιαστικού της με την Jennifer Garner; Η Jennifer αναφέρεται και σε αυτό: «Πέρασα δύσκολα. Τότε ήταν που μπήκε ξανά στην ζωή μου ο Marc Anthony, την στιγμή που τον χρειαζόμουν περισσότερο. Ένιωθα μόνη, χαμένη, παρατημένη και ο Marc ήταν εκεί για να με κάνει να νιώσω μοναδική». Ο Ben Affleck ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις με την Jennifer Garner λίγους μόλις μήνες μετά τον χωρισμό του από την Lopez, ενώ μόλις παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005, η Garner ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος.

Το είδαμε στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.