CELEBRITIES

Angelina Jolie: Το νέο της εξώφυλλο & πώς είναι να σκηνοθετεί τον Brad


20 Νοεμβρίου 2014

Angelina Jolie φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Du Jour μαζί με τον πρωταγωνιστή της νέας ταινίας της Unbroken, Jack O'Connell. Στη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός παραδέχτηκε πως στα σχέδιά της είναι να εγκαταλείψει την υποκριτική στο μέλλον. "Ποτέ μου δεν αισθανόμουν άνετα ως ηθοποιός. Ποτέ δεν μου άρεσε να βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα" δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. "Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα σκηνοθετούσα, αλλά ελπίζω να καταφέρω να κάνω καριέρα στην σκηνοθεσία γιατί με κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη".

  DJ-angelina-jolie-cover-inline

Αυτό το διάστημα σκηνοθετεί το By the Sea, μια ταινία που έγραψε και συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Brad Pitt. "Το ζόρικο είναι πως σκηνοθετώ τον εαυτό μου και σκηνοθετώ και τον Brad. Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες" είπε. "Είναι μια βαριά ταινία και δεν είναι εύκολη για εμάς. Αλλά όσο κι αν παλεύουμε, είμαστε μαζί. Προκαλούμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι καλό" συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.