CELEBRITIES

Nέες λεπτομέρειες για τον πολύκροτο χωρισμό της Halle Berry με τον πρώην της


25 Νοεμβρίου 2014

Απαράδεκτα ρατσιστικά σχόλια και κατηγορίες απέναντι στην Halle Berry έκανε ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της κόρης της Nahla, Gabriel Aubrey, σύμφωνα με τελευταίες αποκαλύψεις δικαστικής αναφοράς. Ακόμη, έβαψε ξανθά τα μαλλιά της 6χρονης κόρης τους.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στα δικαστήρια με το διάσημο μοντέλο τον οποίο κατηγόρησε πως επιχείρησε να ισιώσει τα φυσικά σγουρά ξανθά μαλλιά της κόρης τους και προσπάθησε να τους αλλάξει την απόχρωση ώστε να καλύψει την Αφροαμερικανική καταγωγή της από την πλευρά της Halle Berry.

Όπως κατέθεσε η Halle Berry, αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ψυχολογική και σωματική ζημιά στην κόρη τους, αλλά και ανασφάλεια για την εξωτερική της εμφάνιση. Ο δικαστής αποφάσισε πως κανένας από τους δύο γονείς δεν θα μπορεί να επέμβει στα μαλλιά της Nahla.

Αυτή είναι η τελευταία διαμάχη του πρώην ζευγαριού που έχει χωρίσει από το 2010, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Το 2012 απορρίφθηκε το αίτημα της ηθοποιού να μετακομίσει  με την κόρη τους στη Γαλλία. Τώρα, η Halle Berry θέλει να ελαττώσει το ποσό της διατροφής που πληρώνει στον πρώην σύντροφό της για το παιδί τους κάθε μήνα από τα 16.000 δολάρια στα 3.800.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.