CELEBRITIES

Για ποιο λόγο ξέσπασε η Jennifer Aniston


16 Δεκεμβρίου 2014

031710_jennifer_aniston_beauty_97791116.jpg

Η Jennifer Aniston σε πρόσφατη συνέντευξη της έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για την μητρότητα και την εγκυμοσύνη κι εξέφρασε την απόγνωση της για τα δημοσιεύματα και τον τύπο που ασχολείται συνέχεια με το πότε θα κάνει παιδί. «Δε μου αρέσει η πίεση που δέχομαι. Είναι άδικο οι γυναίκες που δεν έχουν κάνει παιδιά να χαρακτηρίζονται ως αποτυχημένες. Μπορεί να μη γεννήσεις ένα παιδί, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε φέρεσαι σα μητέρα σε σκυλιά, φίλους και παιδιά», είπε η Jennifer Aniston εκφράζοντας το παράπονο της για τις συνεχείς φήμες εγκυμοσύνης της. Όσο για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα παιδί, είπε δίνοντας παραδείγματα των οικείων της, πως υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που είτε δεν επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού είτε δεν μπορούν ή απλά προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν.

Στη δική της περίπτωση δεν ξεκαθάρισε τι συμβαίνει όμως, όπως και να 'χει έχει τον Justin Theroux στο πλευρό της και οι αποφάσεις της κοινής τους ζωής, αφορούν τους δυο τους. Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.