CELEBRITIES

Tom Cruise: Δεν έχει δει την κόρη του εδώ και έναν χρόνο


8 Απριλίου 2015

O Tom Cruise σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, έχει περισσότερο από έναν χρόνο να δει την κόρη του Suri. Σύμφωνα με αυτά, πηγές κοντά στην μητέρα του παιδιού, την Katie Holmes, επιβεβαιώνουν πως ο σταρ δεν είναι μέρος της ζωής της.

Ο εκπρόσωπος του Tom Cruise στο παρελθόν είχε αρνηθεί πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως θέλει να συναντά την 8χρονη κόρη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους τελευταίους μήνες ο Cruise γύριζε την πέμπτη ταινία Mission Impossible στο Λονδίνο και πηγές αποκαλύπτουν πως δεν επιδίωξε να δει την κόρη του ούτε πριν την έναρξη της παραγωγής, ούτε σε ένα διάλειμμα που έγινε.

Tom Cruise scouts locations for 'Mission Impossible 4' in Prague

Τώρα, βρίσκεται στην Ατλάντα για να ξεκινήσει γυρίσματα 90 ημερών. Ωστόσο την Κυριακή του Πάσχα συναντήθηκε με τον 20χρονο υιοθετημένο γιο του -από τον γάμο του με τη Nicole Kidman-, Connor με τον οποίο παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ στη Φλόριντα.

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY*** Tom Cruise and son Connor Cruise watch the Maryland Terrapins vs Connecticut Huskies during the NCAA Women's Final Four Semifinal at Amalie Arena, in Tampa, Florida. Pictured here: Tom Cruise Pictured: Tom Cruise, Connor Cruise Ref: SPL992731  050415   Picture by: INFphoto.com

Η τελευταία εμφάνιση του Tom Cruise στο πλευρό της κόρης του, πάντως, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.