CELEBRITIES

Irina Shayk: Star του Χόλιγουντ ο νέος της έρωτας;


6 Μαΐου 2015

Και οι δύο είχαν μέχρι πρόσφατα σχέσεις που απασχόλησαν τη δημοσιότητα, και οι οποίες τελείωσαν πριν από λίγο καιρό. Ο λόγος για την Irina Shayk και τον Bradley Cooper, που σύμφωνα με τα 'πηγαδάκια' του Χόλιγουντ, ήρθαν πολύ κοντά το βράδυ του Met Gala. Ο 40χρονος ηθοποιός και το 29χρονο μοντέλο διασκέδασαν μαζί στο after party της Rihanna, προσέχοντας να μη φωτογραφηθούν μαζί. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μαζί μέχρι τις 4 το πρωί. Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί ξανά μαζί στην παράσταση του Broadway "Finding Neverland", ενώ ήταν και οι δύο καλεσμένοι στο Δείπνο των Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα.

UK CLIENTS MUST CREDIT: AKM-GSI ONLY Stephen Schwartz at the 2015 Tony Awards: Meet The Nominees press reception, held at the Paramount Hotel in New York City, NY. Pictured: Bradley Cooper Ref: SPL1012608  290415   Picture by: AKM-GSI / Splash News

Η Irina είχε επί πέντε χρόνια σχέση με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, με τον οποίο χώρισαν στις αρχές της χρονιάς, ενώ ο Bradley Cooper είχε σχέση με το μοντέλο Suki Waterhouse τα τελευταία δύο χρόνια και χώρισαν στις αρχές της Άνοιξης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.