CELEBRITIES

Άπιστος ο Christiano Ronaldo


31 Μαΐου 2015

Ο χωρισμός με τον άτακτο Christiano Ronaldo αποτέλεσε τη μόνη έξοδο διαφυγής για την Irina Shayk, η οποία μπορεί μεν να στάθηκε αξιοπρεπώς στο πλευρό του Πορτογάλου άσσου, δε μπόρεσε δε να εξακολουθήσει να ανέχεται τις συνεχείς του απιστίες.

Μετά το χωρισμό τους, η Irina Shayk είχε προβεί σε σκληρές δηλώσεις κατά του πρώην αγαπημένους της, τονίζοντας πως μια γυναίκα για να είναι καλά, πρέπει να νιώθει ολοκληρωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο πλευρό του άντρα της. Όπως παραδέχτηκε, στη δική της περίπτωση κάτι τέτοιο δε συνέβαινε, καθώς ο Ronaldo την έκανε να νιώθει ανασφαλής και… λίγη.

Οι φήμες περί απιστίας του ήταν πολλές, με την επιβεβαίωση να έρχεται μερικές ώρες πριν, όταν η εφημερίδα Sun δημοσίευσε πιπεράτο ρεπορτάζ για τις «αταξίες» του Πορτογάλου μέσα στο οποίο γίνονται γνωστά και κάποια από τα ονόματα των γυναικών με τις οποίες ο ίδιος απατούσε επαναλαμβανόμενα την 29χρονη Irina Shayk.

Το δυνατό χαρτί της εφημερίδας όμως, δεν ήταν το γεγονός πως η Shayk είχε συνηθίσει στις απιστίες του αγαπημένου της, αλλά το ότι κάποιες από τις γυναίκες με τις οποίες ο Ronaldo ερχόταν σε επαφή, διατηρούσαν σχέση με παίκτες της Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πριν την εμφάνιση του καλού της Irina, οι κοπέλες είχαν χωρίσει με τους δικούς τους αγαπημένους.

Αναρωτιέστε σε ποιους παίκτες αναφερόμαστε; Στον  Carles Puyol  και τον Marc Bartra που διατηρούσαν δεσμό με τις Malena Costa και Samira Jalil αντίστοιχα. Το μόνο που μένει είναι τώρα που άναψαν τα αίματα να μπουν στο παιχνίδι οι απατημένοι ποδοσφαιριστές και η Irina και να προβούν σε ακόμα πιο… καυτές αποκαλύψεις!

Όσο για το αν οι συγκεκριμένες γυναίκες μπορούν να συγκριθούν με τη sexy Irina; Τα συμπεράσματα δικά σας… [gallery-453586] Διαβάσαμε το άρθρο στο Koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.