CELEBRITIES

Susan Sarandon: o γιος μου μερικές φορές βάζει φουστάνια


18 Ιουνίου 2015

29B6ED2E00000578-3128602-image-m-50_1434566985226.jpg

Η Susan Sarandon, είχε δηλώσει στην Όπρα Γουίνφρι ότι είναι ενθουσιασμένη που τα όρια των φυλετικών ρόλων δεν είναι τόσο σαφή πια. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια επανήλθε με νέες δηλώσεις στο περιοδικό "People" λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα περήφανη που τα παιδιά της βλέπουν πέραν από τα στερεότυπα των δύο φύλων.

Η 68χρονη ηθοποιός, η οποία βρέθηκε τη Δευτέρα σε μια εκδήλωση για να δηλώσει την υποστήριξή της στο «The Trevor Project», μία οργάνωση που δραστηριοποιείται για την αποτροπή αυτοκτονιών στην LGBTQ κοινότητα, μίλησε στο "People" και αποκάλυψε τη συνήθεια του μικρότερου γιου της Μάιλς να βάζει φουστάνια.

"Ο γιος μου Μάιλς, είναι μουσικός και dj και μερικές φορές εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ βάζουν φορέματα στις live εμφανίσεις τους" δήλωσε και συνέχισε λέγοντας "Ως μητέρα, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις από τα χρόνια της εφηβείας και την διαδικασία της κοινωνικοποίησης - αν είσαι λίγο διαφορετικός, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα".

saradons-son-1-460x460

«Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά σήμερα που προβληματίζονται, γκέι ή τρανσέξουαλ και που περνούν δύσκολες ώρες. Είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα για εκείνους. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που κάνουμε αυτές τις συζητήσεις και μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα», υπογράμμισε ότι η ηθοποιός.

Η Susan Sarandon, με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε και στην Jenner λέγοντας:"Είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν αυθεντική και βγήκε μπροστά, αλλά και για το ότι η οικογένειά της την υποστήριξε ωστόσο πιστεύω πως είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως υπάρχουν πολλοί τρανσέξουαλ που δεν έχουν τα ίδια μέσα με εκείνη και δεν έχουν την προσοχή που λαμβάνει εκείνη".

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.