CELEBRITIES

Η βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte


5 Ιουλίου 2015

Μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της, στη Βρετανία ωστόσο ο κόσμος έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο σημαντικό γεγονός του παλατιού, την βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte. Σήμερα, στις 16.30 λοιπόν στην εκκλησία St. Mary Magdalene, η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William βάφτισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

prince-william-1-435

Ενώ οι οικογένειες και από τις 2 μεριές έδωσαν το παρόν, ο θείος της Charlotte, πρίγκιπας Harry δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση, λόγω του ταξιδιού του στην Αφρική. Το βαφτιστικό φόρεμα της μικρής πριγκίπισσας είναι από δαντέλα, πιστό αντίγραφο του φορέματος που φόρεσε η μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας το 1841.

kate-middleton-princess-charlotte-royal-christening1H Kate Middleton επέλεξε ένα φόρεμα Alexander McQueen και καπέλο Jane Taylor.

Νονοί ήταν φίλοι τόσο της Kate όσο και του William, καθώς και η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Laura Fellowers και ο ξάδερφος της Kate, Adam Middleton.

PicMonkey Collage [gallery-462338]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.