CELEBRITIES

Δείτε την ερωτική σκηνή του James Bond με την Monica Bellucci


23 Οκτωβρίου 2015

Daniel-Craig-and-Monica-Bellucci.jpg

Ο Daniel Craig στήνει την Monica Bellucci στον τοίχο: Η πιο hot σκηνή του «Spectre»! 

​Το φως της δημοσιότητας είδε (επιτέλους) η πολυσυζητημένη ερωτική σκηνή του Daniel Craig με την Monica Bellucci στο «Spectre». Στην τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο του James Bond, ο Daniel Craig είχε την τύχη να έχει συμπρωταγωνίστρια μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, τη Monica Bellucci, την 51χρονη Ιταλίδα καλλονή, με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, που πρόσφατα έκλεισε τα 51 της χρόνια.

Ο ηθοποιός, μπήκε για τα καλά στον ρόλο του και παραδομένος στο πάθος του, έδωσε ένα μοναδικό κινηματογραφικό φιλί στην Bellucci και η ηθοποιός με το μαύρο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες, μοιάζει ανήμπορη να αντισταθεί στην γοητεία του. Έχοντας στήσει την Ιταλίδα καλλονή στον τοίχο, ο 47χρονος της δίνει ένα μοναδικό φιλί, που φαίνεται ότι θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου, αφού το πάθος ανάμεσα τους περισσεύει.

Δείτε το video στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.