CELEBRITIES

H Sofia Vergara και ο γιος της Manolo πρωταγωνιστούν μαζί σε διαφημιστικό spot


21 Δεκεμβρίου 2015

Τα χνάρια της μαμάς του φαίνεται ότι ακολουθεί ο ο 23χρονος γιος της Sofia Vergara Manolo, ο οποίος συμμετέχει σε διαφημιστικό spot προώθησης προϊόντων από δημητριακά ολικής άλεσης.

sofia vergara sport

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και γιος έχουν βρεθεί μαζί on camera καθώς οι δυο τους έχουν πρωταγωνιστεί σε πολλά περισσότερα με τελευταίο τη διαφήμιση γνωστού σαμπουάν. Αυτή τη φορά, η Sofia Vergara φόρεσε τα αθλητικά της ρούχα και βγήκε για μία fitness day με το ποδήλατο, ξεκινώντας με τo πρωινό snack μένοντας όμως χτενισμένη και μακιγιαρισμένη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

sofia vergara pink jacket

Στο πλάνο όμως υπήρχε και ο Manolo ο οποίος τη συνόδευε με το δικό του ποδήλατο.

sofia vergara

Το πρόσωπο της Sofia Vergara ειδικά μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά "Μodern Family" στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι πλέον από τα πιο δημοφιλή και ακριβοπληρωμένα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην λατινική Αμερική λόγω της καταγωγής της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.