CELEBRITIES

Δείτε την Kim Kardashian μικρή και αναρωτηθείτε: Πόσες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει;


17 Ιανουαρίου 2016

Είναι πολύ σπάνιες εκείνες οι περιπτώσεις  ανθρώπων που βλέπεις όταν ήταν μικροί και δεν σκέφτεσαι ότι είναι το πιο γλυκό πρόσωπο που έχεις δει. Στην περίπτωση της Kim Kardashian δεν ισχύει κάτι διαφορετικό.

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα της, και αφού πέρασε το διάστημα που έπρεπε να βρίσκεται διαρκώς πάνω από τον γιο της, η όμορφη Kim περνά μια φάση νοσταλγίας και αναπολεί διαρκώς το παρελθόν. Ίσως οι αλλαγές στο σώμα της που λόγω εγκυμοσύνης δεν επανέρχεται γρήγορα, να την έχουν επηρεάσει ψυχολογικά. Η ίδια πάντως δήλωσε πρόσφατα μέσα από τα social media, ότι ο καιρός που αλώνιζαν η Khloe με την Kylie γύρω από τον θρόνο της πέρασε!

Έτσι, μερικές ώρες πριν την είδαμε να αναρτά φωτογραφία της από το 2009 και μετά ήταν η σειρά της μαμάς της Kris να μας δώσει ακόμα μια εικόνα από την παιδική ηλικία τη Kim Kardashian. Η σύγκριση με το τώρα είναι μια τεράστια απόσταση. Όχι γιατί μεγάλωσε, αλλά γιατί επενέβη στην εμφάνιση της με πάρα πολλούς τρόπους.

Σε κάθε περίπτωση, έτσι μελαχρινή που είναι στα χρώματα, το να την βλέπεις με ροζ φορεματάκι και φιόγκο δείχνει την πολύ γλυκιά εκδοχή της.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.