CELEBRITIES

Πάνος Καλλίτσης: ποιος είναι ο beauty expert των stars που δέχτηκε επίθεση


1 Φεβρουαρίου 2016

Ο γνωστός hair stylist και makeup artist Πάνος Καλλίτσης δέχτηκε άγρια επίθεση επιστρέφοντας στο σπίτι του, αφού 2 άγνωστοι τον πυροβόλησαν 3 φορές, με την υγεία του να περνά κρίσιμες ώρες πριν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ιδιαίτερα αγαπητός στους κύκλους των επωνύμων, ο Πάνος Καλλίτσης μετρά σχεδόν 20 χρόνια καριέρας, με σπουδαία ονόματα και συνεργασίες στο βιογραφικό του. Γεννημένος στην Αθήνα, ξεκίνησε να δέχεται τα πρώτα ερεθίσματα σχετικά με τον χώρο της μόδας από τον πατέρα του, ο οποίος υπήρξε και εκείνος περίφημος κομμωτής στα νιάτα του. Τρέφοντας μεγάλη αγάπη για το γυναικείο φύλο, η πορεία που διάλεξε να ακολουθήσει φάνταζε μονόδρομος.  Μετά από 3 χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα, βρέθηκε στη μητρόπολη της μόδας, το Λονδίνο, όπου εξέλιξε ακόμη περισσότερο την τεχνική και τις γνώσεις του, συμμετέχοντας παράλληλα σε μεγάλα shows, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν οι Βρυξέλλες, όπου έγινε μέλος της σχολής του Vidal Sasoon, κερδίζοντας μάλιστα υποτροφία.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα σήμανε και την αρχή μιας λαμπερής καριέρας, αφού εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, με το βιογραφικό του να περιλαμβάνει δεκάδες εξώφυλλα, διαφημιστικές καμπάνιες, fashion shows, editorial μόδας κ.ά.

[gallery-551998]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.