CELEBRITIES

Sweet mama: Η Jessica Biel στην πιο γλυκιά photo με τον γιο της


5 Φεβρουαρίου 2016

Μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε με τον κόσμο του Ιnstagram η σύζυγος του Justin Timberlake, Jessica Biel. Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος μας pop star έγιναν γονείς τον περασμένο Απρίλιο και όπως είναι φυσικό, δηλώνουν ξετρελαμένοι με το 9 μηνών αγοράκι τους.

jessica-biel-silas-zoom-1121434b-c114-4463-9202-bfcc0683b986

Η γλυκιά μαμά φωτογραφήθηκε μπροστά στον καθρέφτη, έχοντας εμφανώς μόλις βγει από το ντους, κρατώντας τον Silas, όπως λέγεται ο γιος τους, μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο mood. Η φωτογραφία αρχικά δημοσιεύτηκε στο Instagram account της ιστοσελίδας TheSkimm και αποτελεί μέρος της καμπάνιας “If You Don’t Tell Them, Then Who Will” του WomanCare Global.

Σχετικά με τη μητρότητα, η ίδια έχει δηλώσει: «Είναι απόλαυση. Είναι μια απίστευτη εμπειρία το να είσαι μητέρα. Πολύ σκληρή – ίσως η πιο δύσκολη στον κόσμο, και ποτέ δεν έχω νιώσει περισσότερο ευγνώμων προς τη μητέρα μου. Βασικά θα την πάρω τηλέφωνο αμέσως μετά, απλά να την ευχαριστήσω, γιατί αυτό που κάνει, είναι μια απίστευτη ευθύνη αλλά ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη χαρά».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.