CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση της Taylor Swift μετά το ατύχημα του Calvin Harris


25 Μαΐου 2016

Λίγες μέρες μετά το ατύχημα που είχε ο σύντροφός της, Calvin Harris, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε επάνω στο τζιπ του και τον τραυμάτισε σοβαρά, η Taylor Swift εμφανίστηκε στους δρόμους του Los Angeles με αθλητική αμφίεση καθώς ετοιμαζόταν για την καθιερωμένη της προπόνηση.

Taylor Swift goes to the gym, an art store and a garden center in Los Angeles, California.

Η διάσημη pop τραγουδίστρια φάνηκε να βρίσκεται σε ουδέτερη διάθεση, αφού ναι μεν σοκαρίστηκε από τον τραυματισμό του συντρόφου της, ο ίδιος όμως πλέον αναρρώνει ικανοποιητικά επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κομψή όπως πάντα, επέλεξε casual outfit σε σκούρες αποχρώσεις, τις οποίες και "έσπασε" με ένα ζευγάρι sneakers σε έντονο χρώμα. Μια λεπτομέρεια που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν το top που επέλεξε να φορέσει, το οποίο έδωσε μια πιο fashionable νότα στο αθλητικό της σύνολο, αποδεικνύοντας ότι αν θέλουμε μπορούμε να είμαστε κομψές και stylish ακόμα και στη γυμναστική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.