CELEBRITIES

Η Karlie Kloss μαθαίνει στον Jimmy Fallon πως να ποζάρει στον αέρα


27 Μαΐου 2016

Karlie-Kloss-David-Koma-Dress-Jimmy-Fallon-2016.jpg

Το βράδυ της Πέμπτης το διάσημο supermodel εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show. Οι δυο τους μετά από μία όμορφη κουβέντα που κάνανε με πολλές δόσεις χιούμορ, ο παρουσιαστής ζήτησε από το μοντέλο να του διδάξει πως να ποζάρει στον αέρα.

Η 22χρονη καλλονή έχει ποζάρει για τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, ενώ έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Μετά τα μαθήματα που δίδαξε η Gisele στον παρουσιαστή πριν λίγο καιρό για το πως να περπατάει σαν supermodel στο catwalk, o Jimmy Fallon επιστράτευσε ακόμα ένα μεγάλο όνομα της μόδας.

Ο παρουσιαστής πάντα ετοιμοπόλεμος εμφάνισε στο πλατό ένα μεγάλο μαύρο τραμπολίνο για να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό και άφησε την Karlie Kloss να του δείξει πως να ποζάρει στον αέρα. Αργότερα, δοκίμασε και ο ίδιος χαρίζοντας μας απίστευτο γέλιο με τις αστείες πόζες του.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.