CELEBRITIES

Margot Robbie: Η πιο ντροπιαστική φωτογραφία της


2 Ιουλίου 2016

MTI4OTk3NTg0NDgzMTYxMzYy.jpg

Από τη στιγμή που την έμαθε ο πλανήτης μέσω του Λύκου, κέρδισε μια θέση στον κόσμο του Hollywood, της άνοιξαν πόρτες, αλλά πήρε και μια σίγουρη θέση στις 10 πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως. Και δεδομένης της ηλικίας της μπορεί να μείνει εκεί για μια δεκαπενταετία ακόμα. Όμως, κάθε άνθρωπος έχει ένα παρελθόν δεν θέλει να το θυμάται. Η Margot Robbie το είδε στην οθόνη και ντράπηκε.

Ο καθένας μας δεν ήταν και στα καλύτερα του στη φάση της εφηβείας. Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να σου πει ότι θεωρούσε τον εαυτό του ωραίο τότε. Η Margot Robbie βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Jimmy Kimmel και με αφορμή τη συνεργασία της με τον David Yates, σκηνοθέτη κάποιων ταινιών του Harry Potter, ο παρουσιαστής έφερε στην οθόνη ένα ντοκουμέντο.

Πίσω στα 13α γενέθλια της η Margot το γιόρταζε διαβάζοντας Harry Potter και πίνοντας τσάι στο κρεβάτι και ένας φίλος της την έδωσε στον Kimmel για να τη δείξει. Η ίδια πάντως χαρακτήρισε τη φωτογραφία την πιο ντροπιαστική της, μιας και έχει σιδεράκια και φοράει γυαλιά, χωρίς καν να έχει πρόβλημα μυωπίας.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.