CELEBRITIES

Από ποια ταινία απολύθηκε η Sarah Jessica Parker


23 Οκτωβρίου 2016

Μια πραγματική σταρ δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Και η Sarah Jessica Parker είναι μια πραγματική σταρ, η οποία δεν διστάζει να παραδεχτεί τις ατυχίες της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε έναν ρόλο από τα χέρια της και φυσικά αυτό την στεναχώρησε πολύ.

Η ταινία στην οποία αναφέρεται ήταν το κινούμενο σχέδιο Antz. Της είχε ζητηθεί να κάνει τη φωνή, αλλά τελικά όπως δήλωσε η ίδια μάλλον ήταν κακό μυρμήγκι. Πιο συγκεκριμένα στην αρχή της είχαν τηλεφωνήσει από την παραγωγή για να τη συγχαρούν, αλλά άλλαξαν πολύ γρήγορα γνώμη και την απέλυσαν.

Είχε συζητηθεί να παίξει κάποιον ρόλο αλλά τελικά τον κέρδισε η Sharon Stone. Μάλλον καλύτερα ας πούμε πως της τον «έφαγε». H ίδια παραξενεύτηκε αρκετά με την «απόλυσή» της αυτή καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα την είχαν καλέσει από την παραγωγή για να τη συγχαρούν. Οι υπεύθυνοι θεωρούσαν πως η φωνή της ταίριαζε γάντι για την ταινία αλλά άλλαξαν πολύ γρήγορα άποψη και προτίμησαν τη φωνή της Sharon Stone.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.